banner113

Büro Memur Sen'den Vali Yaman'a ziyaret

Büro Memur Sen Mardin Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa YAMAN’ı Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında ziyaret etti.

Büro Memur Sen'den Vali Yaman'a ziyaret
Şube Başkanı Ümit Unat, Yönetim Kurulu üyeleri, Faruk Evis , Murat Muratoğlu Mardin valiliği ve Mardin Emniyet Müdürlüğü Sivil Memur sendika temsilcilerinin katıldığı ziyarette Mardin’in genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa YAMAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler devletimizi ve milletimizi en güzel hedeflere ulaştırmak gayesindeyiz ve bunun için buralarda görevimizi ifa ediyoruz" dedi. Her güzel öneriye açık olduklarını ifade eden YAMAN, sivil toplum örgütlerinin toplumun en dinamik temel taşlarından biri olduğunu kaydetti.

Şube Başkanı Ümit Unat ise, ‘’
güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak  Mardin ve ülke gündemini yakından takip ediyoruz. Ülke olarak hassas bir dönemin içerisinden geçiyoruz. Sorumlu sendikacılık gereği Milletimizin birlik ve beraberliği  için elimizden geleni yapıyoruz. Başta yerel medya olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşları ile eşgüdümlü olarak bire bir kamuoyu ve kamu çalışanları nezdinde 
çalışmalar yapıyor ve bu doğrultuda farklı aktiviteler planlıyoruz. Millete efendi değil, hizmetkâr olmaya kendini adamış güler yüzlü kamu görevlilerini gördükçe geleceğe olan inançlarının bir kat daha arttığını belirterek, gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Mardin ili için bir şans olarak gördüğümüz Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa YAMAN 'a çalışmalarında başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 23:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER