Büro Memur Sen Mardin Şubesi Ümit Unat: “Bizler laf değil icraat sendikacılığı yapıyoruz“

Mardin’de 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunun 30. Maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi gereğince her yıl mayıs ayında yapılan ancak bu yıl pandemi nedeniyle Temmuzda yapılan toplantı tutanaklarına göre Büro Hizmet kolunda gerçekleştirilen yetkili sendika tespit tutanaklarında Memur Sene bağlı Büro Memur Sen Mardin Şubesi yetkili olmaya devam etti.

Büro Memur Sen Mardin Şubesi Ümit Unat: “Bizler laf değil icraat sendikacılığı yapıyoruz“
Yetkili sendika olmaları münasebetiyle basın açıklaması yapan Büro Memur Sen Şube Başkanı Ümit Unat, gösterilen teveccühten dolayı tüm üyelere teşekkür ederek kısa zamanda büyük işler başardıklarını söyledi. Bu yıl tutulan tutanaklara göre geçen sene yetkili oldukları kurumların tamamında bu yıl da yetkili olduklarını belirtti.

 

Unat, “Büro Memur Sen dışında ilimizde Büro Hizmet kolunda 12 farklı sendika faaliyet göstermektedir. Büro Memur Sen’in Mardin’de yaptığı başarılı çalışmalar sonucu kendisi dışında kalan diğer 11 sendikanın toplam üye sayısından fazla üyesi bulunduğu gibi Büro Memur Sen sendikasının Mardin’de sendikacılığa yeni bir nefes ve ses getirdi. Bizler laf değil icraat sendikacılığı yapıyoruz. Sadece sayım zamanı ve basın önünde değil 365 gün 7/24 hizmet anlayışı ile üyelerimize hizmet veriyoruz. Bu yetki sürecinde durmadan çalışan başta Büro Memur Sen Mardin Şube Yönetim Kurulu, İlçe temsilcileri, İşyeri temsilcileri ve bize desteklerini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ederiz. Genel yetkili sendika olarak üyelerimiz ile ilgili her türlü hak menfaatlerin kazanılması noktasında çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 09:27

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER