banner113

Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT Güven Tazeledi

Büro Memur Sen Mardin Şubesinin yapılan 3. Olağan genel kurulunda başkanlığa tekrar Ümit Unat ve ekibi seçildi.

Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT Güven Tazeledi
Kongre Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan seçime Büro  Memur Sen Mardin de bulunan üye ve delegeleri, Mardin Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali DÜNDAR, Mardin de görev yapan bazı kamu Kurumlarının yöneticileri ile Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri  katıldı.

Seçime Divan seçimi ile başlandı. Divan Başkanlığına Bayındır memur Sen Mardin Başkanı Abdulsamet YILMAZ, Sağlık Sen Mardin Başkanı Mustafa Akbaş Bem Bir Sen Mardin Başkanı Ahmet TULGA seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşından sonra Şube Başkanı Ümit UNAT selamlama konuşması yaptı. Unat konuşmasında ’’ Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanlığı kurulduğu tarihten itibaren tüm sekretaryaları ile birlikte zor şartlarda ve kıt imkanlarla çalışmalarını azimle sürdürmektedir. Sendikamız 57 kurum, 9 bakanlık ve 3 başkanlığa hitap etmektedir. Bu geniş yelpazede kamu çalışanlarımızın özlük haklarının yanı sıra sosyal haklarda da üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Gerek yazılı gerekse görsel basın da sendikamızın misyonu, faaliyetlerini siz değerli siz değerli kamu çalışanlarına ve paydaşlarımıza en doğru, en hızlı şeffaf ve sürdürülebilir bir sendikacılık anlayışı ile anlattık. İlimiz de tüm kamu kuruluşlarında teşkilatlanmamızı tamamlayarak 2013 te 211 olan üye sayımızı öz verili çalışmalar neticesinde 600 e ulaştırdık. Sendikamızca, üyelerimize sağlanan ekonomik ve sosyal alanda bazı faydalardan bahsetmek gerekirse, Mardin Büro Memur Sen çatısı altında bazı firmalar ile indirim anlaşması yapılarak üyelerimize ekonomik olarak katkı sağlamaya çalıştık. Üyelerimizin aile fertlerine şehir dışında konaklama noktasında her türlü yardım sağlandı. Sendika olarak Mardin de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Mardin Suriye Yardımlaşma Platformu ve Mardin Kardeşlik ve Yardımlaşma Platformunda temsil edildik. Tüm bu çalışmalarda bize destek veren başta siz değerli üyelerimize, Büro Memur Sen genel merkezine, Mardin Memur Sen İl Başkanlığına, Sivil toplum kuruluşlarına ve diğer paydaşlarımıza huzurunuzda teşekkür ederim. Şeklinde sözlerini bitirdi.

                Seçime protokol konuşmalar ile devam edildi. Bu kapsam da Mardin Memur Sen İl Başkanı Mustafa AYDIN, Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar ERDOĞAN, Mardin Çalışma ve İş Kur İl Müdürü Mehmet Akın, Mardin İl Dernekler Müdürü Celal DEMİR, Mardin İl Ticaret Müdürü Sadullah TURGUT ve Mardin Enerji Bir Sen Mardin Başkanı Mürsel MİRZAOĞLU konuşmalar yaptı. Denetim ve Faaliyet raporları okunup oylamayla kabul edildikten sonra dilek ve temenniler bölümünde Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Necmettin NAS konuşma yaptı.

                Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanlığı yapılan seçim tek olarak yapıldığından halen bu görevi yürüten  Ümit UNAT ve ekibi oy birliği ile seçildi. Şube Başkanlığınca misafirlere verilen  yemekten sonra seçim tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 12:39

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER