Budak Güven Tazeledi

Mardin-Şırnak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 22.Olağan (Seçimli) genel kurulunda mevcut başkan M Nurullah Budak güven tazeledi.

Budak Güven Tazeledi

          Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odasının 22.Olağan Genel Kurulu, İSMMM Odası Başkan Yardımcısı Cemile KUZU, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı ve aynı zamanda oda üyesi olan Mehmet ŞAHİN ve Oda üyelerinin yoğun katılımıyla 07-08/06/2016 tarihinde Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

          Genel Kurula katılan Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ŞAHİN, Türkiye’de bütün kurumlarla ilişkili olan Mali Müşavirlerin, güçlerini hissettirmeleri ve gücün farkındalığının yaratılması noktasında üst birliğimiz olan TÜRMOB’un öncülük etmesi gerekliliğini belirti. 

Daha sonra, Mardin-Şırnak SMMM Odasının 22.Olağan Genel Kurulunda M.Nurullah BUDAK’ın Grubu tarafından hazırlanan ve tek liste ile yapılan seçimlerde, Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası Başkanlığına M.Nurullah BUDAK ve ekibi seçildi.

        Meslek mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği seçimde 1 dönemdir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığı'nı yürüten M Nurullah Budak ve ekibi, 3 yıllık bir süre için yeniden güven tazeledi.

      Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Budak;"Yönetim kuruluna seçildiğimiz 9 Haziran 2013 tarihinden bu yana geçen üç yıllık görev süresince, odamızın kurumsal kimliğini ön plana çıkarmaya çalıştık, Üyelerimize yönelik ciddi bir eğitim çalışması yaptık, görev süremiz boyunca üyelerimize ziyaretlerde bulunduk, görüş alışverişinde bulunduk.

Ayrıca, asansörü olmayan ve kullanışsız olan odamızın mevcut hizmet binası yerine, son derece Modern ve çağdaş bir hizmet binası için ciddi bir mesafe kattettiklerini, çok kısa bir süre içerisinde, yeni Hizmet Binası yapma taahhüdünde bulunan Budak, bunun için yönetim kurulu olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.Çok verimli bir genel kurul geçti. Meslektaşlarımızın büyük bir kısmı genel kurulumuza katılarak odalarına ve mesleğe sahip çıktıklarını gösterdiler. Ben öncelikle meslektaşlarımızın genel kurula gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Genel kurula gösterilen ilgi bir anlamda da mesleğe sahip çıkmanın da bir göstergesi. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Odamız belli bir çıtaya kadar hizmetlerini getirmişti. Bu çıtayı daha da yükseltip gerek mesleğin sorunlarının çözümünde, gerekse odayla ilgi çalışmaları daha üst seviyelere çıkarmak temel hedefimiz olacak. Genel kurulumuzun ve seçimlerin odamıza mesleğimize katkılar sunmasını diliyorum." diye konuştu.

Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odasının 22.Olağan Genel Kurulunda seçimlerde, M.Nurullah BUDAK Grubu tarafından tek liste sunuldu. Yapılan seçimler sonrasında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu: M.Nurullah BUDAK (Başkan), Hamit DURGAN, Ömer SAVDA, Hamdullah YAVUZ, Atilla AKÇAY.

Denetim Kurulu: Bülent TEKİN, Fethi COŞKUN, Sadık KAYNAR.

Disiplin Kurulu: Renas ÖZALP, Mustafa YUSUFOĞLU, A.Baki AKBAL, Faruk YAŞİN, Fırat ÇAĞLI.

Birlik Üst Kurul Delegeleri: M.Nurullah BUDAK, Fethullah DEMİR, Mesut BALTA, Niyazi PAK, Ceng Velat EGE, Gökhan ÇELEBİOĞLU.

MardinTime  gazetesi olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığı'nda güven tazeleyen M Nurullah Budak ve yönetim kurulu üyelerini kutlarken, çalışmalarında başarılar dileriz

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 08:25

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER