banner113

Bölünmez, Ankara'daki Mardinli bürokrat ve kamu çalışanlarıyla iftarda buluştu

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Ankara’da görev yapan Mardinli bürokratlar, kamu kurumları ve STK temsilcilerinin onuruna iftar programı düzenledi.

Bölünmez, Ankara'daki Mardinli bürokrat ve kamu çalışanlarıyla iftarda buluştu

Ankara Rixos Otel’de düzenlenen iftar programına Cumhurbaşkanı eski Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu, Eski Ulaştırma Bakanı İbrahim Aysoy, Mardin Valisi Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman Kızı Elif Nur Yaman, Mardin’den ve bölge illerinden eski ve yeni dönem milletvekilleri,  MAREV, MARSEV ile Ankara Kızıltepeliler Derneği’nin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 500  davetli katıldı.


22. Dönem Mardin Milletvekili olan babası Süleyman Bölünmez, Eşi Talip Çankırı ile birlikte misafirlerini karşılayan AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, daha sonra iftar davetine katılan davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak misafirleriyle sohbet ettiler.


Kocatepe Camii İmam Hatibi Bilal Demiryürek tarafından okunan Kur’an tilavetinin ardından yapılan dualar eşliğinde iftar açan davetlilere hitap eden AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ankara’da görev yapan Mardinli bürokrat, kamu çalışanları ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle mübarek ramazan ayının iftar sofrasında buluşuyor olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.


“MARDİN, TURİZMDE BEREKETLİ BİR DÖNEM YAŞIYOR”


Mardin’de var olan huzur ortamının mübarek ramazan ayının bereketiyle pekiştiğini kaydeden Milletvekili Bölünmez Çankırı, Mardin’de iftar sofralarında yaşanan güzellikleri, Ankara’da görev yapan bürokrat ve kamu çalışanlarına anlattı.


Mardin’de huzur ve güven ortamının tarihi şehre çok önemli gelişmelerin yaşanmasına vesile olduğunu anlatan Milletvekili Bölünmez Çankırı, “Bölgemizde ve Mardin’de huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla birlikte turizm alanında elde edilen başarılar hepimiz için ortak bir gurur vesilesidir. Geçen yıl Mardin’de turist yokken, bu yıl mübarek ramazan ayından hemen öncesinde Mardin’de otellerimizde neredeyse kalacak yer bulunamıyordu. İnşallah bu hareketlilik bu bereket bayramdan sonra da devam edecektir” dedi.


Mardin Valisi Mustafa Yaman’ın himayelerinde kayyum belediyelerinin yaptığı sosyal yatırımlardan övgüyle söz eden Milletvekili Çankırı Bölünmez, “Mardin, tarihin en güzel hareketliliğinin yaşandığı dönemi yaşıyor. Hele bu mübarek ramazan ayında yaşanan güzellikleri doğrusu Ankara’da yaşayan siz değerli hemşerilerimin de yaşayarak görmesini isterdim. Ramazan ayının başlangıcından beri her akşam aynı sofrada üç bine aşkın hemşerimiz birlikte iftar açıyor olmanın gönül huzuru içerisindeler. Aynı sofraların Kızıltepe’de, Nusaybin’de, Derik’te, Mazıdağı’nda, Dargeçit’te ve Savur’da da kayyum belediyelerimiz tarafından kuruluyor. İnşallah bölgemizdeki huzur iklimi devam edecek ve tarihi şehrimiz hem ekonomide, hem tarımda hem ulaşımda ve elbette en önemlisi de turizm alanında hedeflenen başarıyı kısa sürede yakalayacaktır. Ben bu vesileyle yaptığımız davete icabet ederek iftar soframızı bereketlendiren siz değerli hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.


“BU İLK BULUŞMA, AMA SON OLMAYACAKTIR”


22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez ise; Ankara’da görev yapan Mardinli bürokrat ve kamu çalışanlarının ilk kez bir iftar sofrasında buluşup, tanışmalarına vesile oldukları için mutlu olduklarını belirtti.

​​​​​​​​​​

Ankara’da yaşayan farklı şehirlere mensup bürokrat ve kamu çalışanlarının sık sık bir araya geldiklerini ancak Mardin adına yapılan buluşmanın ilk olduğuna vurgu yapan Eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, ilk buluşmayı gerçekleştiriyor olmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Mardinlilerin daha sık bir araya gelerek, Mardin’e yapılacak hizmetlere imkanlar çerçevesinde omuz vermeleri gerektiğini anlatan Süleyman Bölünmez, “Mardin kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin şehridir. Bu kadim şehrin insanları olarak hepimize görevler düşüyor. Hepimiz bulunduğumuz alanlarda ‘Mardin’e daha fazla nasıl hizmet edebiliriz’ diyerek daha fazla gayret ve dayanışma içerisinde olmalıyız. İnşallah bugünkü buluşmamız yeni bir başlangıca vesile olacak. İnşallah bundan sonraki buluşmalarda daha kapsamlı, kim bilir belki de şehir stadının zeminin de gerçekleştiririz. Yeter ki bizler; Mardin’e olan sevdamızı, Mardin’e olan aidiyetimizi unutmadan kadim şehrimize daha fazla katkıda bulunmak için çaba içerisinde olmaya devam edelim.” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 13:18

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER