BİK ve DİKA,Mardin’de Kurumsal İletişim Eğitimi Verecek

Basın İlan Kurumu (BİK), Dicle Kalkınma Ajansının (DİKA) yayınladığı 2017 Yılı Destek Programı kapsamında “Kamu Kurumlarında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüklerinde Çalışan Personelin Kurumsal İletişim Uygulamaları ve Yönetimi Eğitimi” Mardin’de yapılacak.

BİK ve DİKA,Mardin’de Kurumsal İletişim Eğitimi Verecek

Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinde yer alan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü birimlerinde çalışan personele yönelik olarak yapılacak eğitim 3-6 Nisan tarihleri arasında Mardin’de Dicle Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kurumsal iletişim eğitimi ve deneyimsel öğrenme teknikleri ile desteklenecek eğitimle, ilgili birimlerde çalışanların bilgi ve becerilerinin güçlendirilmesi ve hizmet kalitesi niteliklerinin artırılması amaçlanıyor.

Valilik bünyesinde yer alan İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Belediyeler gibi Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüklerinde çalışan personel birçok önemli görev icra etmektedir. Kişiler bu görevleri yerine getirirken basın işletmeleri, basın çalışanları ve vatandaşlarla birebir iletişim halinde bulunmaktadırlar. Bu kapsamda basın işletmeleri ile basın çalışanlarının ve vatandaşla iletişim halinde olan personelin kurumsal iletişim dilini iyi kullanması, iletişim kalitesinin artırılması, personelin kendi arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, Kamu Kurum ve Kuruluşları için önem arz etmektedir.

BİK ve DİKA işbirliği ile gerçekleştirilecek bu eğitimle, kamu kurum ve kuruluşlarında basın ile alakalı çalışan personelin nitelikleri artırılarak, resmi kurumlarla vatandaş arasındaki diyaloğun daha kolay sağlanması, kurumların ürettikleri hizmetlerde vatandaş memnuniyetinin artırılması, kamuya olan güvenin artması ve resmi kurum - resmi görevli algısının olumlu yönde değişmesi hedefleniyor.


Uygulama tarihi: 3-6 Nisan 2018

Yer: Dicle Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu

Başlama saati: 10:00

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 12:24

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER