banner113

Başkan Ayanoğlu Birinci Cadde Esnafını Ziyaret Etti

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Birinci Cadde’de sürdürülen çalışmaları denetleyerek, burada bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafı tek tek dolaşan Başkan Ayanoğlu, iş yerlerine konuk olarak, sıkıntıları dinledi.

Başkan Ayanoğlu Birinci Cadde  Esnafını Ziyaret Etti

  Birinci Cadde de altyapı çalışmalarının tamamlandığını,bazalt taşı ve kaldırım yapım işleminin de son aşamaya geldiğini ifade eden Başkan Ayanoğlu; “Esnafımızın talebi üzerine bazalt taşı döşeme  çalışmalarına Kurban Bayramı’ndan sonra devam edeceğiz.Gördüğünüz gibi geniş kaldırımları ve tarihi dokuya uygun bazalt taşıyla Birinci Cadde büyülü bir güzelliğe kavuştu.Türkiye’nin tarihi ve turistik şehirlerinde ki caddelerin aynısı artık Mardin’de var.Yaptığımız bu çalışmalar esnafımıza kazanç olarak geri dönecek.Mardin’e gelecek olan turist sayısında ki artış tüm sektörleri olumlu etkileyecek.”dedi.

                  Esnafla sohbet eden Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu, Mardin halkının yapılan hizmetleri çok iyi gördüğünü ve ona göre değerlendirdiğini söyleyerek; “Mardin Belediyesi tarihinde ilk defa bu kadar büyük kapsamlı çalışmalar yapılıyor.Mardin adeta yeniden inşaa ediliyor.Büyük ve tarihi işlerin yapıldığı bu sürecin sıkıntıları da olacaktır.Biz bu sıkıntıların çok iyi farkındayız ve bunları asgariye indirmeye çalışıyoruz.Hizmetlerimizin en iyi değerlendirildiği yerin Mardin halkı olduğunu düşünüyoruz. Çalışmalarımızın ana temasında insan var yaptığımız her şey de geleceğin Mardin’i içindir.” dedi.

            Birinci Cadde esnafı da Başkan Ayanoğlu’na yaptığı çalışmalar için teşekkür edip, Mardin’de büyük işlerin yapıldığını ifade ederek, bu işleri yapma cesareti gösterdiği ve harcadığı emek ve çaba için Başkan Ayanoğlu’na teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2012, 00:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER