banner113

Bakan Mehdi Eker Mardin’deydi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Batman ve Diyarbakır’dan sonra Mardin’e gelerek bir dizi incelemelerde bulundu. Mardin Valiliği ile Mardin Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Mehdi Eker’e, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu belediye hizmetleriyle ilgili brifing sundu.

Bakan Mehdi Eker Mardin’deydi
                 

                Brifingten sonra Şar Mahallesi’nde oturan Canan Toplacık’ın evini ziyaret eden Bakan Eker bu evde iftar yaptı.

            Ramazan Ayı boyunca her gün bir evde iftarını açan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, bu kez Bakan Mehdi Eker ile birlikte Şar Mahallesi’nde ikamet eden Canan Topalcık’ın evini ziyaret ederek orucunu açtı. Mardin Kalesi’ni ve Yenişehir’in tamamını gösteren bir evin balkonunda oturan Bakan Mehdi Eker aile ferdleriyle ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

                İftar yemeğine, Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Mardin Valisi Turhan Ayvaz, İl Emniyet Müdürü Derviş Kara ve Ak Parti İl Başkanı İbrahim Fide de katıldı.

            İftardan sonra Yenişehir’de bulunan  Fuat Yağcı Camii’ne gidilerek teravih namazı kılındı. Teravih namazını ardından Çay bahçesinde istirahat eden Bakan Mehdi Eker ve beraberindekiler gece geç saatlere kadar sohbet etti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2012, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER