Bakan Fakıbaba,Elektrik Sorunu İçin Mardin'e Geliyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Çiftçinin elektrik sorununa çözüm bulmak amacıyla yarın Mardin'e ziyaret gerçekleştirecek.

Bakan Fakıbaba,Elektrik Sorunu İçin Mardin'e Geliyor

TBMM İdare Amiri AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu Bölgede yaşanan elektrik sorunu gündemi ile Başbakan başkanlığında yapılan toplantı ile ilgili ortak basın açıklamasında bulundular.

Mardin kırsalında yaşanan elektrik kesintileri ve buna bağlı çiftçilerin yaşadığı sulama sorununa çözüm bulmak için Ankara'da bakanlıklar ve başbakanlık nezdinde temaslarını sürdüren AK Parti Mardin Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı ile AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, bugün soruna çözüm bulunmasına yönelik Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında yapılan toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Mardin Milletvekilleri ile birlikte Şanlıurfa ve Diyarbakır milletvekilleri de yer aldı.

 

Milletvekilleri Çankırı ile Miroğlu tarafından yapılan yazılı ortak basın açıklamasında şu bilgilere yer verildi:

AK Parti Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır Milletvekillerimiz ile birlikte Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım başkanlığında elektrik sorunu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdik.

Toplantıda önemli konular ele alındı ve sorunları yerinde görmek için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba ile 28.03.2018'de Mardin'e ziyaret gerçekleştirerek çiftçilerimizin sorunlarına çözüm üreteceğiz.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 12:25

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER