banner113

Ara Tatil Sonrası EBA Destek Merkezleri Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından EBA destek merkezine dönüştürülen alanlar okulların açılmasıyla yeniden öğrencilere hizmet vermeye başladı.

Ara Tatil Sonrası EBA Destek Merkezleri Hizmet Vermeye Devam Ediyor
 Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında derslerin online olarak verilmeye başlamasıyla birlikte uzaktan eğitimde yeterli imkanı olmayan öğrenciler için EBA destek merkezi hayata geçirdi. Turgut Özal Sağlık Yaşam Merkezi, Mezopotamya Hanımeli Sağlık Yaşam Merkezi, Dikmen Hanımeli Kadın Merkezi ve Mova Park AVM’de oluşturulan EBA destek odaları öğrencilere hizmet vermeye devam ediyor.

75 bin öğrencinin eğitim gördüğü ilçemizde öğrencileri mağdur etmemek adına kurulan EBA destek merkezi ile internet erişiminde sorun yaşayan ve evde yeterli imkanı olmayan öğrencilere yardım eli uzatıldı. Öğrenciler bu merkezlerden bilgisayar ve internetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Öğrencilerin sağlığı göz önünde bulundurularak sosyal mesafeye uygun bir şekilde hazırlanan sınıflarda dezenfektan ve maskeler de hazır bulunuyor. Öğrenciler en iyi şekilde ağırlanarak eğitimlerinden faydalanmaları sağlanıyor.

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde de öğrencilerimizin yayındayız diyen Çam: “4 kadın merkezimizde ve Mova Park AVM’de oluşturduğumuz EBA destek merkezleri ile öğrencilerimizin hizmetindeyiz. 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Biliyorum ki hepsi okullarını ve öğretmenlerini çok özledi. Pandemi dönemini en kısa zamanda atlatıp çocuklarımızın okullarına ve öğretmenlerine kavuşacakları gün çok uzak değil” dedi

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2021, 09:49

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER