banner113

Angeline Jolie Mardin’de

Ünlü sinema yıldızı ve BM İyi Niyet Elçisi Angeline Jolie, Mardin'in Midyat ilçesinde Suriye ve Iraklı mültecilerin kampını ziyaret etmek üzere akşam saatlerinde özel uçakla Mardin'e geldi.

Angeline Jolie Mardin’de
Ünlü sinema yıldızı ve BM İyi Niyet Elçisi Angeline Jolie, Mardin’in Midyat ilçesinde Suriye ve Iraklı mültecilerin kampını ziyaret etmek üzere akşam saatlerinde özel uçakla Mardin’e geldi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres’in 20 Haziran Mülteciler Günü nedeniyle bugün Mardin’in Midyat İlçesi’nde Suriye ve Iraklıların kaldığı AFAD Geçici Barınma Merkezi’ne yapacakları ziyarete dünyaca ünlü sinema sanatçısı ve BM İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie de katılacak.

Midyat’ın Akçakaya Mahallesi’nde bulunan 2 bin 378’ü Kürd Ezdi ve 3 bin 47 Suriyelinin barındığı kampa BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres saat 16.00’da gelerek incelemelerde bulunduktan sonra basın açıklaması yapacak. Daha sonra kampa katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, incelemelerde bulunup sığınmacılarla birlikte iftar yemeğine katılacak.

Ürdün’de bulunduğu belirtilen Angelina Jolie, özel uçağıyla Mardin Havaalanı’na saat 20.10 sıralarında indi. (d.z)

http://www.basnews.com

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 18:33

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER