banner113

Ak Parti Mardinİl Başkanı Av. Bahattin Uncu Göreve Başladı

Ak Parti Mardin 5’nci Olağan Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Av. Bahattin Uncu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Ak Parti Mardinİl Başkanı Av. Bahattin Uncu Göreve Başladı


       4 Ocak’ta Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleşen Ak Parti 5’nci Olağan Kongresi’nde, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından adaylığa layık görülen Av. Bahattin Uncu oyların tamamını alarak bu kutsal görevi üstlenmiş oldu.

       Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan Uncu, yeni seçilen yönetimiyle beraber Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlemiş olduğu basın toplantısıyla kamuoyuna duyurarak uzun soluklu bu yolun startını vermiş oldu.

       Seçilmiş olduğu günden bu yana toplum nezdinde büyük bir teveccüh alan Sayın Av. Bahattin Uncu’ya yediden yetmişe her kesimden Ak Parti İl Başkanlığı’na akın akın tebrik ziyaretleri geliyor.

       Kişiliği ve dürüstlüğüyle toplumun gönlünden tam puan alan Uncu, devraldığı Ak Parti çıtasını en yükseğe çıkaracağının da sinyallerini vermiş oldu.

       Kamu kurum ve kuruluş amirlerinden memurlarına, muhtarlardan köylü vatandaşlarımıza, işçisinden amelesine, öğretmeninden öğrencisine, fakirinden zenginine kadar, memleketimizin en ücra köşesinde yaşayan insanımızdan doktoruna kadar her alandan kişiler Ak Parti İl Başkanlığımıza en güzel duygular ve temennilerle hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

      Ayrıca günümüzün kanayan yarası olan ve yaklaşık 30-35 yıldır akan gözyaşının bitmesi adına barış sürecinin bir an önce hak ettiği şekilde sonuçlanması için ziyaretimize gelenlerin sayısını ise yüzlerle ifade edebiliriz.

      Hizmetlerin devamı, refahın en yüksek seviyeye ulaşması için, hakkı olanın hakkını alması için, duble yolların, havaalanlarının, eğitim ve sağlık hizmetlerinin devamı için, Mardin’i turizm ve ticarette, hayvancılık ve tarımda daha da kalkındırmak adına temennilerde bulunan ziyaretçilerimiz hayır dualarıyla Sayın Bahattin Uncu’ya tebriklerini ilettiler.

     Halkımızdan aldığımız bu güven cesareti çerçevesi dâhilinde haksızlığın karşısında kesinlikle susmayacaklarını belirten Uncu;

     Halkımız çok cefa çekti, haksızlığa uğradı ve uğratılmaya çalışılıyor. Ülkemiz her alanda çeşitli odaklar tarafından yıpratılmaya hedef haline getiriliyor. İşte AK Parti bu odaklara savaş açmak için kuruldu. Bizlerde bunun bir parçası olarak haksızlığa boyun eğmeyeceğiz. Halkımızın sürekli yanında olacağız. Dertlerini paylaşıp onlara derman olacağız inşallah.

      Çözüm sürecine de değinen Uncu;

     Bu ülke çok acılar çekti. Analarımızın gözyaşları hiç dinmedi. Yıllarca manevi olarak sömürüldük, gençlerimiz yok yere öldüler, şehit oldular. Ekonomik alanda ki kaybımız ise milyar dolarlarla ifade ediliyor. En büyük çalışmalarımızdan bir tanesi inşallah çözüm sürecini halkımızın faydasına olacak şekilde sonlandırmaya çalışmak olacaktır. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 13:47

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
I.ht
I.ht - 9 yıl Önce

Isabetli secim

SIRADAKİ HABER