AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI’NDAN AŞURE ETKİNLİĞİ

Muharrem Ayı içerisinde bulunan aşure günü dolayısıyla AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı düzenlediği programla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

 AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI’NDAN AŞURE ETKİNLİĞİ
Gerçekleştirilen programa AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Müslümanlar olarak Muharrem ayına büyük önem verdiklerini dile getiren AK Parti Mardin İl başkanı Faruk Kılıç, “Muharrem ayının İslam âlemine bolluk, bereket getirmesinitemenni ediyorum. Bugünü halkımızla birlikte yaptığımız aşure programıyla yad etmek istedik. Etkinliğe ev sahipliği yapan kadın kollarımıza ve katkılarıyla ortama renk katan Artuklu Beldiyemize ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu belirtmekte yarar görüyorum. Kulaktan duyma sözlerle ya da sosyal medyaya yansıyan yanlış bilgilere kapılıp aşılarımızı ihmal etmeyelim. Pandemi sürecini atlatmamızda en büyük yararı aşılar sağlayacaktır. Lütfen alacağımız tedbirlerle birlikte aşımızı olalım”.

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, “Muharrem ayı bizleri bir arada tutan, kardeşliğimizi daha da pekiştiren özel bir aydır. Bu kapsamda İl Kadın Kolları olarak aşure programı düzenleyerek vatandaşlarımızla bir nebze de olsa bir araya gelmek istedik. İçinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinde aşının önemini daha da kavramamız gerekir. Aşı onayı olan her vatandaşımızın aşısını yaptırması gerekir. Aksi takdirde pandeminin zorluklarını daha da yaşamak durumunda kalacağız. Aşure Programına desteklerini eksik etmeye İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç’a, Artuklu Belediye Başkanımız Sayın Abdülkadir Tutaşı’na ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum”.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 09:33

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER