banner113

Ak Parti Mardin Teşkilatı Ankara’ya Çıkarma Yapacak

AK Parti Mardin Teşkilatları Ankara’da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Büyük Kongre’ye iki otobüsle katılarak Mardin’i Ankara’da temsil edecekler.

Ak Parti Mardin Teşkilatı Ankara’ya Çıkarma Yapacak

 Kongrenin ana temasının ’Yeni Atılım Dönemi, Demokrasi – Değişim – Reform, Kutlu Yürüyüşe Devam,Durmadan 2023 hedefine ilerleyiş’ olduğunu dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Yeni dönemimizde Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile müşerref olmanın kıvancını yaşayacağız. Tüm dünya kamuoyunun yakından takip edeceği kongremize bizlerde iki otobüsle katılım sağlayarak AK Parti Mardin Teşkilatını Ankara’da temsil edeceğiz”


AK Parti 16 yıldır ülkemizin 81 ilini temsil eden ve halkımızın sürekli artan teveccühüne mazhar olan tek parti olduğunu belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar, ”Hiçbir siyasi partinin elde edemediği oy oranına sahip ve örgütsel anlamda her ilçe, köy ve mahallede varlığını hissettirerek tarihe adını yazdıran tek parti AK Parti’dir”.


Dündar, ”2001 yılından önce karanlık senaryoların döndüğü Türkiye’yi tam anlamıyla ipten alan Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uzun bir aradan sonra tekrar yuvam olarak nitelendirdiği AK Parti’ye dönecek olması herkesi sevince boğmuştur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, dirayeti ve cesareti tüm islam aleminden tam not almıştır. Bu dirayetli duruşunu AK Parti çatısı altında daha geniş yetkilerle ortaya koyacak olması çok önemlidir. Recep Tayyip Erdoğan, ümidini AK Parti'ye bağlamış tüm mazlumlar için, AK Parti’yi kendilerine umut olarak gören insanlar ve halklar için kesinlikle kendisini kabul ettirmiş bir liderdir. Bu açıdan kongremizin tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum”.

Dündar, “2023 hedefine adım adım yaklaştığımız bu zaman diliminde büyük bir azim ve kararlılıkla AK Parti Olağanüstü Büyük Kongre’sine katılarak partimize olan desteklerimizi en iyi şekilde göstermeye çalışacağız. AK Parti ruhunu yansıtacak olan her kesimden insanın bir araya gelecek olması birlik ve beraberliğimizin en bariz örneği olacaktır. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini her anlamda hissedeceğimiz kongrede iki sevdayı bir arada yaşayacağız. Birincisi Erdoğan sevdası, ikincisi AK Parti sevdası olacaktır. Yolumuz artık daha uzun, bu aşamadan sonra daha çok çalışacak, bu ülke insanının çıkarı için daha çok yorulacağız”.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2017, 21:41

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER