banner113

AK PARTİ MARDİN GENÇLİK KOLLARI'NDA KONGRE HEYECANI BAŞLIYOR

AK PARTİ MARDİN GENÇLİK KOLLARI'NDA KONGRE HEYECANI BAŞLIYOR AK Parti Gençlik Kolları’nda, 6. Olağan Kongre Süreci Başlıyor

AK PARTİ MARDİN GENÇLİK KOLLARI'NDA KONGRE HEYECANI BAŞLIYOR
 Adalet ve Kalkınma Partisi Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan yaptığı açıklamada, 
"İlçe Gençlik kongrelerimiz başlıyor" dedi 
Özkan yaptığı açıklamasında, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi  Mesut Özdemir ile beraber ilçe ziyaretlerimiz sonucunda yapılan değerlendirmelerde yaşını dolduran ilçe gençlik kolları  başkanlıklarımizda bir değişim gerçekleştirdik. Öncelikle görevleri süresince her türlü görevi büyük bir özveri ile gerçekleştiren İlçe Gençlik kolları Baskanlari  arkadaşlarımıza teşekürü borç biliriz.
Bu yol adanmışlık yoludur.
 AK Parti Gençlik Kollarını aynı zamanda siyaset okulu olarak görüyoruz. 
Genç kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Türkiye'nin meselelerini ve siyaset etme biçimini öğrenebilecekleri en önemli ve en değerli mecra olarak görüyoruz.  Türkiye'nin geleceği hususunda en önde fikirlerini büyük bir cesaretle sergileyerek yürütecekleri bu değerli hareketimize onları davet ediyoruz.Yönetimlerde bizimle beraber siyaset kulvarında ilerlemek istiyen genç kardeşlerimizi bekliyoruz. Böyle bir çağrımız olacak kongrelerimiz boyunca."
 Özkan sözlerine ;
"Gençsin Önde Yürü İnandığın Yolda Yürü diyerek 4 Ekim Pazar   günü ilimizin Artuklu İlçesinde  6. Gençlik Kolları Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz” diyerek şunları söyledi:
“İl Gençlik Kollarımız 8 Ekim Perşembe günü de  Mazıdağı ve Derik  ilçelerinin kongrelerini  gerçekleştirecektir.11 Ekim Pazar günü Midyat ve Dargeçit 13 Ekim Salı Ömerli ve yeşilli 14 Ekim  Çarşamba günü Savur 18 Ekim Pazar günü Kiziltepe ve Nusaybin İlçe Gençlik kolları  kongrelerimizi gerçekleştireceğiz

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2020, 15:18

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER