banner113

Ak Parti İl Başkanı Vali’yi Ziyaret Etti

Ak Parti Mardin İl Başkanı Av.Bahattin Uncu Mardin Valisi Mustafa Taşkesen’i makamında ziyaret etti.

 Ak Parti İl Başkanı  Vali’yi Ziyaret Etti

      İl Başkanı  Av. Bahattin Uncu ve yürütme kurulundan oluşan bir heyetle İl Valisi  Mustafa Taşkesen’i ziyarete bulundu. Güzel bir ortamda geçen ziyarette Hayırlı olsun temennilerini ileten Taşkesen, tüm yürütme kurulu heyetiyle tek tek tanışarak samimi bir ortam oluşturdu.

     Ak Parti’nin Türkiye’nin çehresini değiştirdiğini belirten Mustafa Taşkesen; AK Parti’nin barış ortamının sağlanması için elinden gelen bütün gayreti gösterdiğini söyledi. Bugün bakıldığında tüm dünyanın gözlerinin Türkiye’nin üzerinde olduğunu görüyoruz. Çünkü Türkiye herkes için bir umut kapısı olmuştur.  Önümüzde ki seçimleri de bu kapsamda önemsememiz gerekiyor. Çünkü yapacağımız en ufak bir hata yıllarımıza mal olabiliyor.

     Suriye’deki iç savaşa da değinen  Taşkesen; Ülkemiz 2 Milyon’a yakın bir misafiri ağırlamaktadır ve ağırlamaya devam edecektir. Temennimiz oradaki savaşın bir an önce bitmesidir. Şeklinde konuştu.

     Elektrik sorununa değinen İl Başkanı Uncu, sorumluluk her ne kadar ihaleyi alan şirketin sorumluluğunda olsa bile Ak Parti olarak, işin çözümü noktasında elimizden gelen her gayreti sarf etmeye çalışacağız. Bizler 13 yıldır halkımızın hizmetinde olduk ve bundan sonra da halkımızın en güvendiği kişiler olmaya devam edeceğiz.  Önümüzde bir seçim süreci var ve bizler büyüyen Türkiye’nin önünün tıkanmaması için ilçe ve mahalle tüm teşkilatlarımızla halkımızın da desteğini alarak canla başla çalışacağız. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 22:44

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER