Ak Parti İl Başkanı İbrahim Fide Müsiad Dost Meclisinde

Müsiad´ın geleneksel olarak on beş günde bir düzenlediği dost meclisinin bu haftaki konuğu Ak Parti il başkanlığına yeni seçilen İbrahim fide oldu. MÜSİAD üyesi ve AKSA İnşaat´ın sahibi Ahmet Kösesoy´un ev sahipliğinde, Kabala yolundaki iş yerinde gerçekleşen dost meclisi samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ak Parti İl Başkanı İbrahim Fide Müsiad Dost Meclisinde

MÜSİAD Mardin şube başkanı Mehmet Ali Dündar´ın açılış konuşmasıyla başlayan sohbet il başkanı İbrahim Fide´nin gündem ve siyasetle ilgili konuşmasıyla devam etti.
  İbrahim Fide yeni oluşan Mardin il yönetimi hakkında katılımcılara bilgi verirken yeni yönetimin hedeflediği siyasi proje ve çalışmalarını aktardı. Fide "MÜSİAD’ın bizleri dost meclisine davet etmesini değeli buluyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Bir aylık geçmişi olan yeni yönetimiz. Ak Parti İl Teşkilatı olarak önümüzdeki dönemde saha çalışmalarına ağırlık vermeyi Mardin´deki bütün seçmenlere ulaşıp Ak Partiyi anlatmayı hedefliyoruz. Sloganımız üç gün parti üç gün arazi olacaktır. Eski partilileri, sivil toplum kuruluşlarını kanaat önderlerini tek tek ziyaret edip katılımcı bir siyasi yaklaşım izleyeceğiz. Vatandaşı dinleyip sorunlarına anında müdahale ederek çözüm arayacağız. Vizyonumuzu halkla birlikte siyaset yapmak ve Mardin’e büyük projeler kazandırmak üzerine kuracağız. Bu nedenle vatandaşın bize projeleriyle gelmesi ve bizi bu konuda yönlendirmesini istiyoruz. Bunun için parti yönetim ve yürütmesine yetki verip, yetki paylaşımını ve katılımcı bir siyaseti baz alacağız" dedi. Ak parti il başkanı  İbrahim Fide 2014 yerel seçimlerine Büyükşehir olarak girecek olan Mardin de seçimin iki blok arasında geçeceğini dile getirerek "Büyükşehir seçimi Ak parti ile diğer parti arasında geçecek gibi görünüyor. Ak Parti olarak bizler teşkilatlarımızla saha çalışmalarına yoğunlaşıp galip geleceğimize inanıyoruz. Geçen ay yapılan ilk il başkanları toplantımızda Başbakanımız tarafından 201 4´ün seçim startı verildi. Ak Parti belediyeciliğinin Mardin de yaptığı çalışmalar çok başarılı olmakla beraber, alt yapı çalışmaları süratle devam etmekte ve bu çalışmalar kentsel dönüşümle paralel devam etmektedir. KÖYDES aralıcığıyla köylerimizin tamamının su sorunu çözülmüş, yol yapımında büyük aşama kaydetmiş durumdayız" dedi.
   İbrahim Fide STK’larla olan diyaloglarının artarak süreceğini MÜSİAD’ın bu anlamda kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirerek " MÜSİAD’ın Mardin ve ülke genelindeki çalışmalarının takdirle izlemekteyiz. MÜSİAD’ın ekonomik ve sosyal alanda yaptığı başarılı çalışmalar diğer sivil toplum kuruluşlarına bir kaynak ve ilham vesilesi olmaktadır. Bizler il teşkilatı olarak MÜSİAD Mardin şubesinin Mardin’le ilgili her türlü görüş ve projeyi değerlendireceğiz" dedi.
   Ak Parti İl tanıtım ve medya başkanı Kazım Aksoy yeni dönemde parti çalışmalarının kamuoyuna sağlıklı bir biçimde yansıtılması için yapacakları projeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Aksoy Ak Partinin on yıldır yaptığı büyük hizmetleri ve yapacaklarını Mardinlilere çok iyi anlatmaları gerektiğini dile getirdi. İl sekreteri Medeni Çelik´te parti çalışmalarının sağlıklı bir seyir izlemesi için tüm yönetim kademesinin büyük bir gayret sarf ettiğini söyledi.
   MÜSİAD Mardin şube başkanı Mehmet Ali Dündar Ak Parti İl Başkanı ve ekibine davetlerini kırmayıp dost meclisine katıldıkları için teşekkür ederek "Sayın Fide’nin bugün aramızda olması bizleri memnun etmiştir kendisi ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Mardin paydasında bizler MÜSİAD olarak tüm kesimlerle istişareyi önemli buluyoruz. Başkanın yaptığı samimi değerlendirmeler,  olacaktır. Büyükşehir olma sürecinde Mardinimizin vizyonunu geliştirmek hepimizin ana sorumluluğu olmalıdır".dedi
  Katılımcıların soruları ve cevaplarla süren dost meclisi toplantısı ev sahibi Ahmet Kösesoy’un verdiği yemek ve ikramlarla sona erdi.     

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2012, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER