banner113

AK Parti adayları basınla buluştu

AK Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından AK Parti Mardin ilçe Belediye Başkan adayları basınla buluşma ve istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti adayları basınla buluştu

12 Ocak tarihinde ilçe Belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti de Mardin İl Başkanlığı tarafından Mardin iline bağlı 10 ilçe Belediye Başkan adayı basınla buluşma ve istişare toplantısında bir araya getirildi. Mardin’de bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısında AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç adayları tek tek basın mensuplarına tanıtarak öz geçmişlerini anlattı.

Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman’ın da katıldığı toplantıda 9 ilçe başkan adayı hazır bulunurken Dargeçit Belediye Başkan adayı Mehmet Cüneyt Aksoy hava muhalefeti nedeniyle toplantıya katılamadığı belirtildi.

Ak Parti Mardin il başkanı Faruk Kılıç, Kadın kolları il başkanı Hülya Hekimoğlu, Medya-Tanıtım başkanı Mehmet Beşir Güneş, Ak Parti Kızıltepe ilçe başkanı Aydın Yücedağ ile ilçe başkanlarının da katıldığı toplantıda Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Artuklu ilçesi Belediye başkan adayı Abdulkadir Tutaşı, Derik ilçesi Belediye başkan adayı Şeyhmus Necimoğlu, Kızıltepe ilçesi Belediye başkan adayı Şükrü Cevheroğlu, Mazıdağı ilçesi Belediye başkan adayı İbrahim Atlı, Midyat ilçesi Belediye başkan adayı Veysi Şahin, Nusaybin ilçesi Belediye başkan adayı Mehmet Hadi Hamidi, Ömerli ilçesi Belediye başkan adayı Hüsamettin Altındağ, Savur ilçesi Belediye başkan adayı Oğuzhan Sönmez Kaya ve Yeşilli ilçesi Belediye başkan adayı Hayrettin Demir hazır bulunurken, toplantıya Mardin merkez ve ilçelerinde görev yapan basın mensupları katıldı.

Konuşmasına Mardin’de gönül belediyeciliği ile yola koyulduklarını belirterek başlayan Kılıç, “Aday arkadaşlarımız Mardin belediyeciliğinde yeni bir heyecan ve yeni bir çehre ve soluk getireceklerdir. Son iki yıl içerisine baktığımız zaman kayyum arkadaşlarımızın yaptığı hizmetlere baktığımız zaman Mardin’in 20 yılda neler kaybettiğini görüyoruz. Sadece 2 yıl içerisinde yollar yapıldı. Hizmetler götürüldü. Çevre düzenlemeleri yapıldı. Sosyal belediyecilik anlamında ciddi hizmetler yapıldı. Gençlik merkezleri ve kadın yaşam merkezleri kuruldu. Bunların hepsini kayyumlarla gördük. Bunlar yeterli mi? Hayır yeterli değil. Bunun için biz bu projelerin üzerine projeler kurmalıyız. Yaşanabilir bir kent kurmak adına kadrolarımızla hazırız. 20 yıl içerisinde yapılamayan hizmetleri 31 Mart seçimlerinde karnesini milletimiz dolduracaktır.” dedi.

İl Başkan Kılıç konuşmasından sonra söz verdiği adaylar tek tek kendilerini ve projelerini anlattıktan sonra Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman’ın da bir konuşma yaparak projelerini anlattı. Kahraman Mardin geneli 99 proje ile yola çıktıklarını belirttiği konuşmasında 31 Ocak’ta parti tarafından açıklanacak seçim manifestosunun ardından projelerini görsel olarak basın ve kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

 

Kızıltepe ilçesi Belediye başkan adayı Şükrü Cevheroğlu’da konuşmasında Kızıltepe sorunlarını çözmek ve yaşanılır bir Kızıltepe için 4 ana başlık altında projeler hazırladıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 20:43

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER