banner113

2. Tarım Fuarı Ziyaretçileriyle Buluşuyor

16-19 Nisan 2015 tarihlerinde Mardin Movapark fuar alanında 2. Tarım Ekipmanları Gıda Hayvancılık Fuarı ziyaretçileriyle buluşuyor.

2. Tarım Fuarı Ziyaretçileriyle Buluşuyor

Mardin Organize Sanayi Müdürlüğü, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası ve Kızıltepe Ticaret Borsasının katkılarıyla Bu yıl ikincisi düzenlenen fuarın amacı; son gelişen teknolojiler hakkında çiftçilerimizi bilgilendirmek ve bölge ekonomisine katkı sağlamak, Mardin'de Uluslararası nitelikte bir fuar kültürü oluşturmak ve çeşitli fuarların düzenlenmesinde öncülük etmektir.

 MAGROTEX 2015 Mezopotamya Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarına İstanbul, İzmir, Bursa, Afyon, Konya, Ankara, Trabzon, Kırklareli, Antalya, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Çorum, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin'den toplam 120 firma fuarda katılımcı olarak yer almaktadır.

 MAGROTEX 2015 Mardin Tarım ve Gıda Fuarında tarım makinaları, traktör, biçerdöver, sulama sistemleri, tohum gübre, fide, arıcılık, gıda ve gıda makinaları firmaları yer almaktadır.

            MAGROTEX 2015 Mardin Tarım ve Gıda Fuar yurt içinde birçok ilde tanıtımı yapılmış, gerekli davetiyeler gönderilmiştir. Yurtdışından sektör mensuplarına davetler yapılmıştır. Gürcistan, İran, Irak, Kuveyt, Dubai, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Rusya ve Ukrayna’da fuarın duyuruları yapılmıştır.

MAGROTEX 2015 Mardin Tarım ve Gıda Fuarı 20.000 metrekare alana kurulmuştur. Fuarda çeşitli ikramlar, hediyeler yapılacaktır. Fuar KOSGEB fuar destekli olup bazı katılımcı firmalar KOSGEP fuar desteğinden yararlanacaktır. Fuara Irak’tan Yoğun ziyaretçi katılımı beklenmektedir. Mardin ve çevre illerden yaklaşık 100 bin ziyaretçinin fuarı ziyaret edeceği tahmin edilmektedir. MAGROTEX 2015 Mardin Tarım ve Gıda Fuarı 16 Nisan saat 14.00’te açılışı  yapılacaktır. Fuarla ilgili bilgilendirmelerden ve konuşmalardan sonra fuarın açılışı yapılacak stantlar ziyaret edilecektir.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 14:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER