banner113

12 Yaşındaki Erdoğan, Artık Daha Rahat Okula Gidebilecek

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızıltepe İlçesi’nde ikamet eden 12 yaşındaki engelli yurttaş Tuncay Erdoğan’a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

12 Yaşındaki Erdoğan, Artık Daha Rahat Okula Gidebilecek

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Müdürlüğü, engelli yurttaşların sorunlarını gidermeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında doğduğundan beri belden aşağısını kullanamayan Kızıltepeli 12 yaşındaki Tuncay Erdoğan adlı yurttaşa akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. 

Tekerlekli sandalyesini Büyükşehir Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Ece’den teslim alan Erdoğan duygularını “Çocukluğumdan beri hiçbir şekilde belden aşağısını kullanamadığım için yürüyemiyordum. Tüm ihtiyaçlarımı bir kişinin yardımı ile yapmaktayım. Şuan İlk Okul 5’inci sınıf öğrencisiyim. Okula normal tekerlekli sandalye ile gitmek zorunda kaldığım için kışın çok zorluk yaşıyordum. Kimi zaman çamura saplandığım gibi ellerim hep toz ve çamur içinde kalıyordu. Akşamda eve geldiğim zaman yorgunluktan kalemi elime alamıyordum. Büyükşehir belediyemizin bu yardımından dolayı da çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Artık daha rahat bir şekilde okula gidebileceğim. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen Büyük şehir Belediyesi Eş Başkanlarına ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” sözleriyle ifade etti.

Daha sonra denemek için tekerlekli sandalyesine binen Erdoğan mutluluk ifadesini ailesi ile birlikte verdiği fotoğraf pozlarına yansıttı.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 10:13

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER