Şeran,''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' Çalıştayına Katıldı.

Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran,''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' Çalıştayına Katıldı.

 Şeran,''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' Çalıştayına Katıldı.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran'ın dakatıldığı  Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin il ve ilçeleri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden birçok muhtar katıldı. Türkiye'de ilk Başiskele'de düzenlenen toplantıda konfederasyon önemli kararlar aldı.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'nun bu yıl ilk kez düzenlediği çalıştayın ana konusu muhtarların sorunları ve çözüm yolları oldu

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun bu yıl ilk kez düzenlediği Uluslararası Yerel Yönetimler Muhtarlığın Yeri ve Önemi ÇalıştayıTheNess Otel'de bugün başladıÜlke genelinden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden çok sayıda muhtarı ağırladı.İki gün süren çalıştaya, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Fahri Başkanı Mustafa Pehlivan, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz,  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Gazimagusa Muhtarlar Derneği As Başkanı Saim Aytürk,Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran ve ülkenin çeşitli noktalarından çok sayıda muhtar katıldı. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti muhtarlarının görev farklılıklarının konuşulurken.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 14:16

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER