Rojava ya Kardeş Eli Yardım Kampanyası Devam Ediyor

Eczacılar odası merkez ve ilçelerde Suriye ve rojava için hesap numaraları, bağış kutuları, ve açılan stantlarla yardım kampanyası tüm hızıylan devam ediyor.

Rojava ya Kardeş Eli Yardım Kampanyası Devam Ediyor
Eczacılar odası merkez ve ilçelerde Suriye ve rojava için hesap numaraları, bağış kutuları, ve açılan stantlarla yardım kampanyası başlatmıştı. Toplanan ilaçlar ve tıbbi malzemeler, Suriye’deki iç savaştan dolayı sıkıntı çeken Suriyelilere gönderiliyor.

Eczane teknisyeni Metin Kayan Kızıltepe medya mahalesinde bulunan camide cuma namazından sonra çıkan vatantaşlardan şengal ve rojavada mağdur olan vatandaşlar için mardin eczacılar odasının yaptığı kampanya ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Kayan; "Vatandaşlarımız evde kullanmadıkları ilaçları en yakın eczanelere bekliyoruz. Tüm halkımızı rojava ve şengaldeki vatandaşlar için duyarlı olmaya çağırıyoruz.

Mardin ve Şırnak Eczacı odası öncülüğünde 1 yıl boyunca devam edecek olan yardım kapsamında ilaç, Hastane ihtiyaçlarını karşılayacak tıbbi ekipman, cihazlar, ortez-protezler,bebek maması, bebek bezi, kadın pedi gibi hijyenik malzemeler ve izni mevcut olan her türlü Gıda malzemesi toplanacaktır .

1 yıl boyunca devam edecek olan yardım kampanyasına aşağdaki hesap numarasına para yatırarak bağışta bulunabilirsiniz :

HESABI:HESAP ADI '' mardin eczacılar odası yardım hesabı''

VAKIF BANK MARDİN ŞUBESİ IBAN NUMARASI:TR050001500158007302223290

Yardım kampanyası ile ilgili bilgi almak için :

Facebook: Rojavaya kardeş eli (https://www.facebook.com/pages/Rojavaya-karde%C5%9F-eli/681110231925347?fref=ts)

Twitter:@rojavayakardeseli

#rojavayakardeseli

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2014, 22:59

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER