banner113

Mardin’de Eş Başkanlar 6 Aylık Çalışmalarını Değerlendirdi

Mardin Büyükşehir ve ilçe belediye eş başkanları, 6 aylık dönemde bölgelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mardin’de Eş Başkanlar 6 Aylık Çalışmalarını Değerlendirdi
 Mardin Büyükşehir ve Artuklu, Kızıltepe, Nusaybin, Mazıdağı, Derik, Ömerli, Dargeçit ile Savur il ve ilçe belediye eş başkanları, 6 ayda yaptıkları çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirdi. Artuklu Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Mardin’deki eş başkanların yanı sıra belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Daire Başkanları katıldı. Meclis üyelerinden Hafize Aymelek ve Mahmut Bingül’ün başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve belediye eş başkanları tek tek söz alarak, yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Son 6 ay içerisinde yapılan su şebekeleri, yeni yollar ve çevre düzenlemeleri hakkında aktarımda bulunan Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, yaşanan tüm eksikliklere rağmen hizmet sunma noktasında çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceği vurgusunu yaptı. Yaklaşan kış koşulları nedeniyle kimi aksaklıkların da olabileceğini belirten Daire Başkanları, kış hazırlıklarına da şimdiden başladıklarını aktardı.

 

İlçe belediye eş başkanları da, Büyükşehir belediyesi ile koordineli çalışmanın önemine değinerek, hizmetlerin halka ulaşması konusunda çalışmaların ortak bir şekilde devam etmesi ve sürdürülmesi gerektiğinin altını çizdi. Eş başkanlar, hazırladıkları projeleri de toplantıda dile getirerek, en kısa sürede projelerin hayata geçirileceğini söyledi. Öte yandan eş başkanlar, kısa bir süre içerisinde yaptıkları tüm çalışmaları basın mensupları ile paylaşacağını da duyurdu. 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 13:58

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER