banner113

Mardin Merkez Artuklu Ve Kızıltepe İlçelerine Yarın Suyun Verilmesi Bekleniliyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (MARSU), Mardin Merkez Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyu sağlayan Beyaz su boru hattında yaşanan patlamanın onarılmaya çalışıldığını belirterek yarından sonra su verilmesi beklendiğini kaydetti.

Mardin Merkez Artuklu Ve Kızıltepe İlçelerine Yarın Suyun Verilmesi Bekleniliyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MARSU İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Mardin Merkez Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyu sağlayan Beyaz su boru hattında yaşanan patlamaya ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada yaşanan patlamanın onarımı için dün akşamdan bu sabaha kadar su tahliyesinin gerçekleştirildiğini belirtilirken bugün sabah erkenden de kazı ve onarım işleminin başlatıldığı vurgulandı. Onarımın akşama kadar bitirilmesi beklenen açıklamada  “Onarımın bitmesi ile beraber su verilecektir. Ancak borular tam dolmadığı takdirde de halkımız tekrar suya kavuşacaktır. Bununda yarına kadar biteceğini umut ediyoruz” şeklinde belirtildi.

Öte yanda açıklamada yurttaşların bu konuda duyarlı olmalarını onarımın akşama kadar bitirileceği ve onarımın bitmesi ile beraber borulara su verileceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 19:04

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER