banner113

Mardin Artuklu Ve Kızıltepe İlçelerinin İçme Suyu Kesildi

- Mardin Büyükşehir Belediyesi Mardin Su ve Kanalizasyon (MARSU)Genel Müdürlüğü, Beyazsu boru hattında yaşanan patlamadan dolayı Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyunun verilmeyeceğini açıkladı.

Mardin Artuklu Ve Kızıltepe İlçelerinin İçme Suyu Kesildi
Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mardin Su ve Kanalizasyon (MARSU) Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Nusaybin’den Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyunu taşıyan Beyazsu borusunun patladığını duyurdu. Açıklamanın devamında şunlar belirtildi: “Mardin ili Nusaybin ilçesinden Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyu taşıyan boru hattı Nusaybin-Kızıltepe-Mardin arasındaki karayolunda bulunan üçyol mevkiinde patlamıştır. Yaşanan arızanın giderilmesi için onarım çalışmalarına başlanmıştır. Ancak onarımın yapılabilmesi için suyun tam anlamı ile boşaltılması gereklidir. Bunun içinde onarım bir kaç gün sürebilir. Yurttaşlarımız yaşanan arıza nedeniyle içme suyunu tasarruflu kullanmaları gerekmektedir” dedi.
Öte yandan, içme suyu kesintisinin birkaç gün sürebileceği tahmin edildiğinden bu konuda yurttaşların içme suyunu tedarikli kullanmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda çağrıda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 16:44

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER