banner113

DİKA Kalkınma Kurulu Siirt’te Toplandı

DİKA Kalkınma Ajansı 2014 Yılı İkinci Kalkınma Kurulu Toplantısı Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

DİKA Kalkınma Kurulu Siirt’te Toplandı
 Toplantı Kurul Başkanı Mardin merkezli düşünce kuruluşu olan Uluslararası Stratejik Tahlil ve Araştırmalar Merkezi (USTAD) Başkanı Ahmet Akgül başkanlığında yapıldı.Toplantı Ajans Genel Sekreteri Dr. Tabip Gülbay ile Kalkınma Kurulu Başkanı Ahmet Akgül’ün açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından önceki Batman toplantısında alınan kararlar ile toplantının gündem maddeleri katip üye Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Gürgör tarafından kurul üyelerine okundu.

Ajans’ın Araştırma, Strateji Geliştirme ve Programlama (ASGP) Birimi Uzmanı Afşin Seren Denizli tarafından Ajans’ın 2014 yılı faaliyetleri hakkında Kurul üyelerine bilgi verildi. Yine ASGP Birimi Uzmanı Ayşe Akyapı tarafından 2015 Yılı Mali Destek Programları hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Daha sonra aynı birim Uzmanı Elçin Demirel tarafından “Bölgesel Sosyal Politika Sorunlarının Çözümünde Yerel Paydaşların Rolü” konusunda Kurul üyelerine bilgi verildi.

Son olarak Artuklu Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Dilek CİNDOĞLU “Bölgenin Sosyal Yapı Mevcut Durum Analizi Üzerine Strateji Önerileri” konulu Kurul Üyeleri ile etkileşimli sunum gerçekleştirdi. Toplantının değerlendirme bölümünde de Kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 19:41

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER