banner113

Batman’da Büro Memur-Sen bölge toplantısı yapıldı.

Batman’da Büro Memur-Sen bölge toplantısı yapıldı. Toplantıya Büro Memur-Sen genel başkanı, genel merkez yönetim kurulu ve Bölge şube yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Batman’da Büro Memur-Sen bölge toplantısı yapıldı.
Mardin’den Toplantıya Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT , şube yönetim kurulu üyeleri Murat MURATOĞLU, Lokman ÖNEY ve Mehmet Halil DAŞ katıldı.  

 

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan yaptığı konuşmada “Burada tüm Büro Memur-Sen üyelerini temsilen, birlik ve bütüne yol almanın mutluluğunu ve yine birlik ve bütünün amacını paylaşan başta şube başkanlarım olmak üzere, yönetim kurulu üyelerim ve birliğini buraya katan canlarla birlikte olmanın hazzını yaşıyorum” diyen Ünalan, şunları söyledi: “Şu anda bir olmak ve birliği paylaşmak üzere burada olan canlar ve yine burada olmak isteyip de olamayan, ama gönlüyle burada bizle olan dostlara selam olsun. Selam olsun canlara kardeşlere. Bu birleşime vesile olan ve öncülük eden siz değerli şube başkanlarıma ve Büro Memur-Sen’imizin çok kıymetli üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Tüm insanlık için bir ve bütün olma zamanı gelmiştir artık ama ne yazık ki sıkışan, daralan dünyamızda birlik olmadan dirlik olamaz. Nitekim tarihteki örnekler bize bunu anlatmaktadır. Birlik içindeki toplumlar başarılı olmuş, medeniyetler kurmuş, parçalananlar ise dağılmış, yok olmuş, tarihten silinmiştir. Bir olmak önce kendini kendinde bulmak, kendini kendinde görmek, var olanı açığa çıkartmak, sonra bütünün ayrılmaz bir parçası olduğunu bilmektir, sevmektir, saygı duymaktır. Gizlemek değil, açık olmaktır. Söylemek değil, uygulamaktır. Birliğe giden yolda, bundan böyle, bir araya gelme anları başlamıştır. Artık Büro Memur-Sen olarak biz, bütünleşiyoruz. Biz, sizlere ve tüm kamu görevlilerine hizmet etmek için bir araya geliyoruz. Bizde kimin kalem olduğu, kimin kelâm olduğunun önemi yoktur. İsimlere, unvanlara, mevkilere, makamlara değil, ortak bilinçle, Büro Memur-Sen üyelerine ve tüm kamu görevlilerine hizmet vaktidir şimdi. Hep olunca, biz oldu yeni adımız. Önceden ben, sen, o olan bilincimiz; şimdi biz oldu, bir oldu sevincimiz. Şimdi birlikte bir söz, bir göz, bir öz, bir bilinç olarak yola devam dostlar. Bu zamanlar, bilincimiz ve imanımızın ışığıyla, birbirimize kenetleneceğimiz zamanlardır.” Diye sözlerini bitirdi.

 

            Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT bir araya geldiklerinden dolayı mutlu olduklarını “ Büro Memur sen 1995 yılında küllerinden yeniden doğmuş, bugün siyasetin ve sivil toplum bilincinin çimentosu haline gelmiştir. Başarılarına devam eden ve her gün üzerine koyarak devam eden sendikamız bu başarının sırrını ise halka hizmet hakka hizmet anlayışından almıştır. Büro Memur sen zalimin değil mazlumun yanında yer almış, darbeci zihniyetlere dur demiş ve anti demokratik fikirlerin karşında olmasını bilmiştir.53000 üye sayısıyla Türkiye’nin en büyük sendikalarından biri olmakla gurur duyduklarını ve tüm kurumlarda yetkili olduklarının da altını çizdi.’’    

           

Konuşmaların ardından toplantıya görüşmelerle devam edildi. Toplantının sonunda Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT Genel Başkan Uğur ÜNALAN’a Mardin’e özgü kehribar taşı tezbih hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 20:45

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER