banner113

Ak Parti İl Başkanından İftar Ziyareti

Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide Mübarek Ramazan ayının gelmesi nedeniyle vatandaşların ev ziyaretlerine hız verdi.

Ak Parti İl Başkanından İftar Ziyareti

      Her Ramazan ayında yapılan bu etkinliği bu yılda gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirten İbrahim Fide, bu şekilde vatandaşlarımızın yaşamış oldukları bazı sıkıntıları yerinde görmüş oluyoruz dedi.

      İftar ziyaretlerine, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Gözüoğlu ve bazı İl Yönetim Kurulu üyeleri katılıyor.

      Vatandaşlarımızın da yapmış olduğumuz bu ziyaretlerden çok memnun olduklarını belirten Sayın Fide, halkla iç içe olmayan bir siyaset hiç kimse tarafından tasvip görmemiştir. Vatandaşlarımızı görmek, ziyaret etmek, hediyeleşmek gibi olgular biz siyasetçilerin olmazsa olmazıdır.

      Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Fide, gittiğimiz her yerde Sayın Başbakanımızın bu ülkeye gelebilecek en iyi cumhurbaşkanı olacağını anlatıyoruz. Türkiye’nin AK Parti gelmeden önceki durumunu ve Ak Parti geldikten sonra ki refah düzeylerini kıyaslamalarını ve ona göre karar vermelerini söylüyoruz.

      Cumhurbaşkanlığı seçimlerine canla başla çalıştıklarını belirten Fide, amacımız ilk turda  Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya’ya göndermektir.Dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 19:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER