Uluslararası Mardin Müzik Günleri Başlıyor

Uluslararası Mardin Müzik günleri 15- 30 Nisan 2014 tarihleri arasında Mardin sokaklarında 7 farklı ülkeden 40 sanatçının katılımı ile başlayacak.

Uluslararası Mardin Müzik Günleri Başlıyor
Her Yerde Sanat Derneği tarafından yürütülmekte olan Mardin Müzik Günleri her yıl Nisan ayında farklı ülkelerden gelen müzisyenler, yerel müzisyenler ile birlikte hem müzik alanında birlikte üretim yapacaklar hem de Mardin sokaklarında performanslar sergileyeceklerdir.


Müzik günleri ve etkinlik mekanları hakkında detaylı bilgi için: www.heryerdesanat.org

Facebook: https://www.facebook.com/heryerdesanatdernegi



Etkinlik Detayları
15-28 Nisan Haftası
Mardin Turizm sezonu açılış haftası olduğundan dolayı çeşitli etkinlikler gerçekleşecektir.
15 Nİsan, sabah Sabancı Müze’sinden, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yol kapatılacak ve Kültür Bakanı ve Mardin Valisinin katılımyla geniş kapsamlı görkemli bir kortej yürüyüşü düzenlenecektir. Bu yürüyüş esnasında Kız Meslek Lisesi Merdinevlerinde mini konser düzenlenecektir ve yürüyüş sonrasında ve akşamında Cumhuriyet Meydanı gün boyu Valilik tarafından kapatılacak halka açık ücretsiz konserler ve diğer etkinlikler düzenlenecektir.
18 Nİsan, gün batımıyla beraber Kültür Sanat sokağı boyunca ve devamındaki Abbara’da etnik müzik dinletisi eşliğinde etkileyici bir ateş gösterisi yapılacaktır.
22 Nİsan, Mardin Müzesi önünde Doğu-Batı ezgilerinin bir arada sunulduğu ve yerel müziğin yabancı müzisyenler tarafından çalınıp söylendiği bir konser düzenlenecektir.
25 Nİsan, Mardin Karayolları Parkı Halka açık ücretsiz konser.
28 Nİsan, Tüm Grubun katılımıyla AKM’de Uluslararası Final Konseri
Sokak Müziği Performansları, Ateş Gösterisi, Müzik Atölyeleri, Kültürel Geceler

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 00:50

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER