Eğitimci & Yazar Seyithan ÖZDEMİR’in İlk Şiir Kitabı Olan “Kalbimden Mezopotmayaya Dökülenler” Adıyla Okurlarıyla Buluştu

Eğitimci & Yazar Seyithan ÖZDEMİR’in İlk Şiir Kitabı Olan “Kalbimden Mezopotmayaya Dökülenler” Kutlu yayınlarından çıktı.

Eğitimci & Yazar Seyithan ÖZDEMİR’in İlk Şiir Kitabı Olan “Kalbimden Mezopotmayaya Dökülenler” Adıyla Okurlarıyla Buluştu

Eğitimci & Yazar Seyithan ÖZDEMİR kitabı hakkında şu açıklamalarda bulundu ;”Kitap şiir kitabı ve 53 şiirden oluşuyor.Şiirler 10 yıldan beri yazıyorum. Bazen en mutlu anımda bazende en hüzünlü anımda ve Genellikle gece yarıları yazdım şiirleri. Şiir yazmak aslında kolay bir iş değil, kelimeleri seçmek, cümlelerin içine yerleştirmek sabır ve zaman isteyen bir işmiş. Kalemi elime aldığım zaman yaşadığım hayatı mısralara yazmaya çalıştım. Aslında şiir yazarın bir nebze iç dünyasının yansımasıdır aslında”

 

Şiir kitabında 53 tane şiir olan yazarın kitabı internet üzeri ve kırtasiyelerde temin edilebilir.

 

                             

Seyithan ÖZDEMİR Kimdir?

1977 yılında Mardin’in Kızıltepe ilçesinde doğdu.İlkokulu Günlüce ve Damlalı köyünde, ortaokulu ise Kızıltepe Ortaokulu’nda tamalamıştır.Ortaöğretinimi Mardin Ticaret Lisesi’inde tamamlamıştır.Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Devlet Üniversitesi Eğitim yönetimi ve Denetimi yüksek lisans mezunudur.Halen Kızıltepe’de okul müdürü olarak görev yapmakta olup evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 16:02

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
abdulcelil ozdemir
abdulcelil ozdemir - 4 yıl Önce

cok kaliteli ve cok ince bir siiir tebrikler

SIRADAKİ HABER