banner113

Eğitimci-Şair Murat DOĞAN’ın Şiir Kitabı Okuyucularıyla Buluştu

Eğitimci-Şair Murat DOĞAN’ın İkinci Şiir Kitabı “Bizim Hikayemiz” Uçar yayınlarından çıktı.

Eğitimci-Şair Murat DOĞAN’ın Şiir Kitabı Okuyucularıyla Buluştu
Şiir yazmaya ortaokul yıllarında başlayan Eğitimci-Şairin ilk kitabı 2008 yılında “Sevgiye Dair Ne Varsa”adıyla şiir severlerle buluştu.

Eğitimci-Şair Murat DOĞAN şiir kitabının önsözünde okuyucularına şu açıklamayı yapıyor. DOĞAN ;”Yazmak için yaşamak gerekir.Yaşanmadan yazacağın her söz güneş öncesi yağan kar taneleri gibidir.Henüz yazılmadan unutulur gider.Şiir bir sanat işi değildir.Sanattan ziyade yürekte birikenlerin yazıda vuku bulmasıdır.Her okuyanın kendini bulduğu mısralar yaşanmışlığın ta kendisidir”diyor.

Eğitimci-Şair Murat DOĞAN şiir kitabı olan “Bizim Hikayemiz”kitabını Kızıltepe ve Mardin’de bulunan kitapevlerinden ve 0542 6059752 nolu telefondan temin edilebilirsiniz.

Murat DOĞAN Kimdir?
1977 yılında İzmir’de doğdu.İlk ve ortaokul öğrenimini Mardin’in Midyat İlçe’sine bağlı Yolbaşı köyünde,lise öğrenimini ise Midyat Aziz ÖNEN Lisesinde tamamladı.2001 yılında Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.Alanında birçok yöneticilik kademelerinde görev yaptı.’’Eğitimde başarıda son hedef yoktur’’ilkesini savunmaktadır. Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 25.06.2014 tarihinde İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı olarak göreve başladı.Evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 10:52

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER