banner113

Zahirecilerden İftira Atanlara Sert Tepki

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, son günlerde bazı kişiler tarafından maksatlı ve planlı bir şekilde Kızıltepe Hububat Merkezi camisinde IŞİD Terör örgütü elemanların barındırıldığı iftiraları üzerine yaptığı yazılı açıklama ile sert bir şekilde tepki gösterdi.

Zahirecilerden İftira Atanlara Sert Tepki

Öter açıklamasında şöyle dedi.

 

“ Zahireci Esnaflarımızın birlik, beraberlik ve dayanışmaları sonucu, kendi imkan ve özverisiyle Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Hububat Ticaret Merkezi ve yine kendi olanaklarıyla Mardin ilimizin ikinci büyük camisini inşa edip bölge İnsanlarımızın hizmetine sunmuştur.

Bölgede hata Türkiye’de örnek olan zahirecilerin birliğini, dayanışmasını hazım etmeyen kıskanç, bencil ve kötülükten başka bir şey bilmeyen, düşünmeyen bazı kişiler sosyal medya da kod isimle, sahte hesaplar üzerinden ve Dedikodu yoluyla  Vicdansızca, ahlaksızca Hububat Merkezi Camisine IŞİD çetelerin gelip gittiği dedikoduları yaymaktalar. İŞİD Terör Örgütünün vahşi katliamlarını sert tepkiyle kınayanlardan ilki Zahireciler Dernek Başkanı, yönetimi ve üyeleridir.

Emperyalistler Siyonist İsrail’in güvenliğini sağlamak amacıyla yetiştirip, ağır silahlarla donattığı IŞİD çetesi her şeyden önce İslam imajını yok ediyor. Çocuk, yaşlı, kadın demeden insanların kafasını kesiyor, Vahşette sınır tanımayan IŞİD’ın değil elemanları  ismi bile zahirecilerin alın teri helal parayla yaptıkları camiye giremez.

Tek amaçları çocukların ekmeğini, rızkını temin etmek olan zahireci esnafları böylesine büyük iftiralarla karalamaya çalışan bu azgın,ahlaksız fitneleri Şiddetle Lanetliyor  ve Yüce Allah’ın adaletine ve kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2014, 12:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER