banner113

Zahireciler Derneğinden Kaymakam Odabaş’a Plaket

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hububat Ticaret Merkezine yaptığı hizmetlerden dolayı Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’a plaket takdim etti.

Zahireciler  Derneğinden Kaymakam Odabaş’a Plaket

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş Plaketten dolayı Zahireciler Derneği Başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

Kızıltepe’de yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Odabaş, şöyle konuştu:

“Kızıltepe’nin şehir görünümüne kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor. Halkımıza hizmet etmek için buradayız. Kızıltepe Devlet Hastanesi yolu üzerine deve figürlerinden oluşan kervan yapıldı. Kızıltepe ipek yolu refüjlerinde de çalışmalar yapılacak. Kızıltepe ilçemizin kent görünümüne güzel bir şekilde kavuşması için çalışmalar devam edecek.”

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ise şöyle dedi:

“Kaymakam beye Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe hububat ticaret merkezimize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine plaket takdim ettik. İnşallah bundan sonrada Kaymakam ve belediye başkan vekili olarak 44 İlden büyük Kızıltepe ilçemize güzel hizmetler gerçekleştireceklerine inanıyorum. Hububat Ticaret Merkezinin ve ilçenin bazı eksikliklerini kendisine ilettik. Bunları sayın kaymakamımız not aldı. İnşallah en kısa sürede imkanlar dahilinde çözüme kavuşacaktır. ”Dedi

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 10:16

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER