Zahireciler Derneğinden Eş Başkanlara Ziyaret

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Nilüfer Elik Yılmaz ve Zeyni İpek, Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öteri başkanlık makamında ağırladı.

Zahireciler Derneğinden Eş Başkanlara Ziyaret

Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, Zahireciler Derneği Yardımcısı Sadık Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Onay, Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Nilüfer Elik Yılmaz ve Zeyni İpek’i başkanlık makamında ziyaret etti. Eş Başkanlar Yılmaz ve İpek’e Buğday Pazarı’nda belediyenin yaptığı parke taşı çalışmaları için teşekkür eden Öter, Kızıltepe’nin çevre yoluna ihtiyacı olduğunu ve bunun için belediyenin de girişimlerde bulunmasını istedi. Öter, Kızıltepe’nin eski Buğday Pazarını boşaltmalarına rağmen halen birkaç esnafın işlerin devam ettiğini sözlerine ekleyerek, “Eski Buğday Pazarında 300 işyerimizi boşaltarak yeni yapılan Buğday Pazarına taşıdık. Ancak halen orada işler devam ediyor. Boşalttığımız Buğday Pazarı alanını belediyenin hazırlayacağı bir proje için devrettik. Artık orada ne yapılacağını belediye karar verir. Eski Buğday Pazarının bir an önce boşaltılması gerektiğini belirtiyoruz” dedi.

Eş Başkanlar Yılmaz ve İpek ise, Zahireciler Derneği’nin kendilerine ilettiği taleplerin makul olduğunu ve bunu meclisle birlikte görüşeceklerini söyledi. Görüşme karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinden sonra sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 15:42

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER