banner113

Zahireciler Derneği Lisanslı Depoculuk Sempozyumuna Ev Sahipliği Yapacak.

Lisanslı depoculuk ile ilgili Toprak Mahsulleri ofisi TMO. Tarafından yapılacak tanıtım ve bilgilendirme Sempozyumuna Kızıltepe zahireciler derneği ev sahipliği yapacak.

Zahireciler Derneği Lisanslı Depoculuk Sempozyumuna Ev Sahipliği Yapacak.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan  Kızıltepe zahireciler Derneği ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu onursal başkanı Mehmet şerif Öter “ Toprak Mahsulleri ofisi TMO. Diyarbakır şube müdürlüğü tarafından Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat ticaret merkezi Müzayede salonumuzda gerçekleşecek olan tanıtım ve bilgilendirme sempozyumunda çiftçilerimize ve Tarım sektörümüze bağlı katılımcı bileşenlere bilgi verilecek. “Dedi.

Sempozyumu Düzenleyecek olan Toprak Mahsulleri Ofisi TMO. Diyarbakır şube müdürü Ali Cihantimur yaptığı açıklamada “06 Nisan 2018 Cuma günü saat 14.00 da Kızıltepe hububat ticaret merkezi müzayede salonunda düzenleyeceğimiz sempozyumda Lisanslı depoculuğun çiftçilerimiz için önem ve faydası anlatılacak. 

TMO. Diyarbakır Şube müdürü Ali Cihantimur  şöyle devam etti; Tarımsal ürünlerde fiyat istikrarını sağlamak ve çiftçi refahını artırmak amacıyla, Toprak mahsulleri ofisi genel müdürlüğü, Lisanslı depoculuk şube müdürlüğümüz tarafından verilecek olan lisanslı depoculuk tanıtımı ve bilgilendirme seminerine  çiftçilerimiz ve tüm tarım bileşenlerimiz davetlidir.  “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 12:25

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER