Yücedağ: “Kapımız Her Kızıltepeliye Açık”

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti ile Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine üye gazeteciler, Ak parti Kızıltepe ilçe başkanı Aydın Yücedağ’ı ziyaret etti.

Yücedağ: “Kapımız Her Kızıltepeliye Açık”

Mardin ve Kızıltepe’de görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcisi gazeteciler Ak parti Kızıltepe ilçe başkanı Aydın Yücedağ’ı ilçe başkanlığı teşkilat binasında ziyaret ederek adaylık ve seçim süreci ile ilgili sohbet ettiler. Yücedağ, partili partisiz her vatandaşa kapılarının açık olduğunu ve sorunu çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü ile cemiyet mensubu gazeteciler Mardin Life Yazarı Faraç Çobanoğlu, DHA Mardin Temsilcisi Mehmet Nezir Güneş, İLKHA Mardin Temsilcisi Mehmet Salih Keskin, İHA Kızıltepe Temsilcisi İsmail Aydoğan, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti üyesi  Mehmet Ali Demir, Mamosta internet sitesi editörü Mahmut Semen ve Mardin Söz yazıişleri müdürü Abdullah Yılmaz hazır bulundu.

 

Gazeteciler ile yapılan sohbet toplantısında asaleten atandığı ilçe başkanlığı görevine vekelaten baktığı dönemde başlattıkları seçim çalışmalarını sürdürdüklerini, adaylık sürecinin tamamlanmasıyla ilçe belediye başkan adayının açıklanmasıyla beraber yoğun bir seçim çalışmasına başlayacaklarını belirten Yücedağ, Ak parti ilçe başkanlığı kapısının sadece partililere açık olmadığını Kızıltepeli her vatandaşa açık olduğunu ve çözebilecekleri her sorunu çözme çabasında olduklarını belirterek, “ Bizimle görüşmek isteyenlerin randevu almasına gerek olmadan kapımız herkese açıktır. Bize gelen her vatandaşa siyasi görüşüne bakmadan önce insan olarak yaklaşıp yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlçe yönetimi, parti teşkilatı, Kadın kolları, Gençlik kolları ve partimize gönül vermiş Erdoğan sevdalıları ile birlikte her vatandaşımıza ulaşmaya çalışacağız.”Açıklamalarına yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2019, 11:53

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER