banner113

Yenge’den 83.500 TL nakit para hırsızlığı

Kayın biraderinin parasını çalan yenge gözaltına alındı...

Yenge’den 83.500 TL nakit para hırsızlığı
Mardin Kızıltepe ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında 83.500 lirası çalınan şahsın parasını yengesinin çaldığı ortaya çıktı.

 

Kızıltepe ilçesinde aracında bulunan 83.500 lira parasının çalındığı ihbarı ile polise başvuran şahsın parasını polisin titiz çalışması sonrası yengesi tarafından çalındığı ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden ve parayı sakladığı yerden çıkaran yenge gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgilere göre, aracını 139.500TL karşılığında satan Y.E. isimli vatandaş elden aldığı paranın 56.000 bin TL sini ağabeyine verdikten sonra kalan 83.500 TL sini annesinin ikametine bıraktıktan üç gün sonra ağabeyi A.E. adına kayıtlı araçla evden çıkarken 83.500 TL nakit parayı poşet içerisinde yanına alıp parayı aracın şoför koltuğunun altına koyduğu ve aracı Hastane Caddesi Diş Polikliniği önüne park ederek daha sonra buradan ayrılarak Kızıltepe Devlet Hastanesinde Corona virüs’ten yatan anne ve babasını ziyarete gittiğini ifade eden Y.E.  daha sonra Hastane den ayrılarak ailesinin ikametine gidip araçtan ineceği sırada parasını almak için kontrol ettiğinde paranın yerinde olmadığını görünce polise durumu ihbar etti.

 

Kızıltepe emniyet müdürlüğü Asayiş büro amirliği görevlilerinin şikayet üzerine konu ile ilgili geniş çaplı saha ve güvenlik kamera araştırmaları yaparak müşteki Y.E.’nin araçla kamet adresinden itibaren gittiği yerlere kadar olan kısımlardaki KGYS görüntüleri ile tüm görüntüler incelenerek bahse konu olaya ilişkin tanık araştırmaları yapılmasının ardından polis, aracın ikamet önünde bulunurken şikayetçinin kardeşi Ş.E. in eşi S.E. isimli şahsın* Otodan Hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit etti.

 

Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerce şüpheli S.E.isimli şahsın emniyette yapılan şifai görüşmede olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, paraları ikametinin arka bahçe kısmında tuğlaların arasına sakladığını itiraf ettikten sonra yapılan aramada bahse konu adreste paralar ele polis tarafından şikayetçi Y.E’ye teslim edilirken, nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatlar doğrultusunda gözaltına alınan şüpheli S.E. savcılığa sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 17:10

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER