banner113

Yarımca Mahallesinde Parke Döşeme Çalışması Başladı

İlçede en büyük yatırımı yollara yapan Kızıltepe Belediyesi, merkezde gerçekleştirdiği asfalt ve parke çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde yaptığı yol çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Yarımca Mahallesinde Parke Döşeme Çalışması Başladı
Kırsal mahallelerde Büyük Boğaziye ve Taşlıca Mahalleleri'nde çalışmalarını yürüten Kızıltepe Belediyesi,  her iki mahalledeki çalışmaları tamamlayarak Yarımca Mahallesi'ne geçti. Taşlıca Mahallesi'nde 25 bin 350 metre kare parke döşemesi yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Yarımca Mahallesi'nde yolları mercek altına alan ekipler, kısa sürede Yarımca Mahallesi'nde çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunulması adına hummalı bir çaba sarf ediyor. Kızıltepe’ye güvenli konforlu ulaşım imkânı sağlamak adına Kızıltepe Belediyesi yol yatırımlarını sürdürüyor.
İlçenin en ücra mahallesinden başlayarak 2021 yılının sonuna kadar 60 kırsal mahalleyi bitirmeyi hedefleyen Kızıltepe Belediyesi, hem kırsalda hem ilçe merkezinde yürüttüğü çalışmalar ile vatandaşlar tarafından da büyük takdir topluyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2021, 09:26

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER