Vali Koçak Buğday Pazarı ve Şenyurt kavşağında incelemelerde bulundu.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi girişinde yapılan köprü ve yol çalışmalarını denetledi.

Vali Koçak Buğday Pazarı ve Şenyurt kavşağında incelemelerde bulundu.

Vali Koçak beraberinde Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Karayolları Diyarbakır 9.Bölge Müdürü Şefik Solmaz ve Vali yardımcısı Bahattin Çelik ile birlikte Kızıltepe-Viranşehir karayolunda bulunan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi kavşağına giderek burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Heyeti Kızıltepe Zahireciler Derneği başkanı ve MTDF başkanı Mehmet Şerif Öter ile MTDF başkan yardımcısı İbrahim Aydın karşıladı.

 

İpek yolu üzerinde bulunan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinin giriş-çıkışında kavşak olmaması nedeniyle yaşanan kazaların önüne geçmek amacıyla başlatılan köprü, kavşak ve yol ayırımı çalışmalarını inceleyen Vali Koçak’a Karayolları Diyarbakır 9.bölge Müdürü Solmaz yol çalışmasının ilk etabının 5 Haziran’da, tamamının ise Haziran sonunda tamamlanacağını belirtti.

 

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Karayolları Diyarbakır bölge Müdürü ve Vali yardımcısı Bahattin Çelik daha sonra Şenyurt kavşağındaki çalışmaları denetledi. Karayolları yetkilileri Şenyurt kavşağı ve yan tali yollarındaki çalışmaların yola giren binaların geri çekilmesine başlanmasıyla çalışmaların hız alacağı ve Mardin Şenyurt arasındaki Refüjlerde peyzaj çalışması yapacaklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 11:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER