banner113

Vali Demirtaş Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret Etti.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

Vali Demirtaş Hububat Ticaret Merkezini Ziyaret Etti.

Vali Mahmut Demirtaş, beraberinde  Kızıltepe Kaymakamı ve Belediyesi Başkan vekili Hüseyin Çam, Mardin İl Emniyet Müdürü  M. İlker Emir, ilçe jandarma Komutanı binbaşı Deniz Çezik, İlçe Emniyet müdürü Emin Yıldırım,  AK. Parti İlçe Başkanı Bülent Şahin Kızıltepe belediye başkan yardımcısı ve Fen işleri Müdürü Mehmet Nur Kalkan, İlçe Milli eğitim müdürü Ahmet Aslan, ilçe Müftüsü Mahsum Taşçı ve Kütüphane müdürü Aydın Mavidemir’ den oluşan bir heyetle Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter ve zahireci esnafları tarafından karşılanan Vali Demirtaş, Hububat Ticaret Merkezini gezerek tarım ürünleri ve ticaret hakkında bilgi aldı.

Yapılan ziyaretin ardından beraberindeki heyetle hububat merkezinden ayrılan Mahmut Demirtaş Zahirecilere teşekkür ederek hayırlı ve bereketli bir hasat sezonu diledi.

Kızıltepe zahireciler derneği ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı Mehmet  Şerif Öter, Sayın valimizin ziyaretleri  esnaflarımızı mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz " dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020, 15:13

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER