banner113

Trafik Kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı

Kızıltepe ilçe merkezinde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Trafik Kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı

Kızıltepe ilçe merkezi İpek Yolu Dedeman kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Zeynettin Aydemir yönetimindeki 56 AK 897 plakalı otomobil, Vedat Yıldız yönetimindeki 34 ZR 3887 plakalı otomobil ile İpek Yolu Dedeman kavşağında çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında, Abdurrahim Güner (48), Mehmet Emin Demirkaya (38), Zeynettin Aydemir (20) ve Vedat Yıldız (38) yaralandı. Kaza yerine 112 Acil ambulansları ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 34 ZR 3887 plakalı otomobilde sıkışan yaralılar, Abdurrahim Güner, Mehmet Emin Demirkaya ile Zeynettin Aydemir itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı.


Yaralılar ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken yaralılardan Abdurrahim Güner ile Vedat Yıldız’ın durumunun ağır olduğu belirtildi.


Kaza nedeniyle tarihi İpek Yolu'nda uzun araç kuyruğu oluşurken kazaya karışan araçlar çekiciyle kaldırıldıktan sonra yol yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili olarak Cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

(Mehmet Aslan- İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2016, 00:05

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER