Trabzonspor Store TIR’ına Kızıltepe'de davullu zurnalı karşılama

Kızıltepe ve Trabzon Ortahisar arasında atılan kardeşlik köprüsü bağlamın Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor’un resmi lisanslı ürünlerinin satıldığı TIR Kızıltepe'ye geldi.

Trabzonspor Store TIR’ına Kızıltepe'de davullu zurnalı karşılama
Trabzonspor Store aracı ilçede davul ve zurna ile karşılandı.

 

Kızıltepe ve Trabzon Ortahisar arasında atılan kardeşlik köprüsü bağlamın Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor’un resmi lisanslı ürünlerinin satıldığı TIR Kızıltepe'ye geldi.  Trabzonspor tırı ilçede davul ve zurna ile karşılandı.

Mardin Kızıltepe ve Trabzon Ortahisar şehirleri arasında atılan kardeşlik köprüleri çeşitli etkinliklerle güçlenmeye devam ediyor. Yapılan hamsi ve bulgur festivalleri ve kültür gezilerinden sonra şimdide Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor’un resmi lisanslı ürünlerinin satıldığı tırı 'kardeşlik köprüsü' bağlamında Kızıltepe Cumhuriyet Meydanına geldi.  Trabzonspor TIR’ı davul ve zurnalarla karşılandı. Anfartalar Ortaokulu halk oyunları ekibi bir gösteri sundu.

Programda konuşan Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın, temelleri atılan kardeşlik köprüsünün çeşitli etkinliklerle devam edeceğini söyledi. Aydın, "Biz Trabzon ile bu kardeşlik köprüsünü Türk futbolunun güzide kulübü Trabzonspor üzerinden gerçekleştiriyoruz. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in desteğiyle organizasyonlarımız devam ediyor. TS Clup Store'yi en güzel şekilde ağırladık.  Kızıltepe Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi kardeş belediyelerimizin bu organizasyonlarını halkımız da bağrına basıyor. Bugün Kızıltepe halkımız TIR’ı ziyarete yoğun ilgi gösteriyor. Bu kardeşlik köprüsünü daima yaşatmak lazım." dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 15:31

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER