Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanından ÖTER’e Ödül

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kardeşlik projesine katkılarından dolayı (MTDF)Onursal başkanı Mehmet Şerif Öter’e plaket takdim etti.

Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanından ÖTER’e Ödül

Yaklaşık iki sene önce Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu ve bazı Trabzon STK ların işbirliğiyle başlatılan kardeşlik projesine katkılarından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu (MTDF) onursal başkanı Mehmet şerif Öter’e verilmek üzere kısa süre önce Trabzon’a giden (MTDF)  Genel başkanı İbrahim Aydın ile gönderilen teşekkür plaketi Öter’e takdim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan (MTDF) Genel Başkanı ve Mardin Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı İbrahim Aydın;  “Yaklaşık iki sene önce başlattığımız Mardin &Trabzon kardeşlik projesine önemli katkılar sunan Kurucu Genel Başkanımız ve Onursal Başkanımız Mehmet Şerif Öter’e takdim edilmek üzere Trabzon Büyük şehir Belediye Başkanı Dr.Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu adına getirdiğim teşekkür Plaketini kardeşliğimizin simgesi ve her zaman yeşil olan çam ağacı önünde yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte takdim etmenin gururunu yaşıyorum. Önümüzdeki dönemde Kardeşlik projemizi daha da büyüteceğiz. Bu konuda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun bilgi ve talimatları var.  “Dedi

Teşekkür Plaketi alan Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı ve (MTDF) Onursal başkanı Mehmet Şerif Öter; “Yaklaşık iki sene önce Mardin Trabzon kardeşlik köprüsünün temellerini karşılıklı sevgi ve vatansever duygularla attık. Bu vatan, bu topraklar atalarımızdan torunların emaneti olarak bize teslim edilmiş. Bu emaneti sevgiyle büyüterek, barış ve huzuru hâkim kılarak,  gelecek nesillere devir etmek hepimizin temel görevidir. Hepimiz kardeşiz damarla kan gibiyiz. Güçlü bir Ülke olabilmemiz için birbirimize kenetlenmeli, kabullenmeli, dokunmalı ve sevmeliyiz. Bu düşünce ve inançla başlattığımız kardeşlik projesi Mardin ve Trabzon ile sınırlı kalmamalıdır. Tüm Ülkeye yayılması için örgütlü olan biz STK’ ların temel görevidir. Başından beri bu projeye ön ayak olan Trabzon Artvinliler dernek başkanı Ahmet Külekçi, Ortahisar Belediye Başkanı Av Ahmet Metin Genç, Trabzonspor yönetimine, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sn.Metin Kara, Trabzon Gazeteciler Cemiyetine ve bize teşekkür plaketini layık gören Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teşekkür ediyorum. “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 14:13

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER