banner113

Tkdk 13.Çağrı İlanı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kızıltepe Ticaret Borsası VE TKDK Mardin İl Koordinatörlüğü işbirliği ile Hububat Ticaret Merkezinde 18.11.2014 tarihinde düzenlendi.

Tkdk 13.Çağrı İlanı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
TKDK 13.Çağrı İlanı, Hibeler ve Projeler ile ilgili toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Şahin, TKDK Mardin İl Koordinatörü Tahsin Aba, TKDK Mardin Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Şeref Aslan, Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Borsa Üyeleri katıldı. Toplantıda açılış konuşmanı yapan Başkan Şahin, TKDK 13.Çağrı ilanı, proje ve hibeler ile ilgili Borsamız üyelerine yapılacak sunum ve bilgilendirme nedeniyle TKDK İl Koordinatörlüğüne teşekkür etti.
TKDK İl Koordinatörü Tahsin Aba, Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumunun sağladığı Hibe desteği ile ilgili yapılan toplantı nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Şahin’e teşekkür ederek, Hibe Desteği ile ilgili Kızıltepe Ticaret Borsası Üyelerine proje hazırlamaları konusunda bir takım tavsiyelerde bulunarak, proje hazırlayacakların bilinçli olarak doğru danışmanlık desteği ile beraber başvuru sahiplerinin bizzat işin içinde olmalarını istedi.
13.Çağrı ilanı hakkında sunum yapan TKDK Birim Amiri Şeref Aslan, TKDK’nın sağladığı Hibe ve Destekler ile ilgili bilgilendirme yaparak, üyelerimizin program ile ilgili sorularına yanıt vererek, TKDK’nın 13.Çağrı İlanı ile sağladığı Hibelerden faydalanmaları konusunda tavsiyeler verdi

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 17:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER