Tayini Çıkan Tapu Müdürü Saruhan Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Kızıltepe’de Uzun süre ilçe Tapu müdürlüğü yapan ve Şanlıurfa Haliliye ilçesine tayini çıkan Dr. Haluk Saruhan çeşitli kurum ve STK’lere veda ziyaretinde bulundu.

Tayini Çıkan Tapu Müdürü Saruhan Veda Ziyaretlerinde Bulundu
emurluk hayatının büyük bölümünü yönetici olarak geçiren ve yaklaşık 15 yıl Kızıltepe ilçesinde asil ve vekil olarak Tapu müdürlüğü görevlerinde bulunan Haluk Saruhan Haliliye ilçesine tayini çıkması nedeniyle çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ve STK ziyaretleri kapsamında Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine veda ziyaretinde bulundu.

 

Cemiyet ziyareti esnasında Saruhan’ı Cemiyet başkanı M.Halit Solhan ve yöneticiler Mehmet Aslan ile M.Ali Demir karşıladı. Bir çok şehirden büyük Kızıltepe ilçesinde başarılı bir dönem geçiren ve bir çok kişiden takdir gören DR. Haluk Saruhan aynı zamanda Yakın doğu üniversitesinden Kamu Hukuku bölümünden mezun olduktan sonra bu dalda doktora yaptı. Çeşitli yayınlanmış makaleleri de bulunan Saruhan “Kat Mülkiyetine Getirilen Yenilikler” konulu bir de kitabı yayınlanmış bulunmakta.

 

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Saruhan, Bir gün öncesinde yakın dostları ile veda yemeğinde bir araya geldiğini ve çeşitli veda ziyaretlerinde bulunduğun, bu kapsamda cemiyet ziyaretinde bulunduğunu belirterek, “Kızıltepe’de ki mesleki maratonumun sonuna gelmiş bulunmaktayım, dostlarımla bir araya geldiğim veda ziyaretlerinde çok duygusal anlara tanıklık ettim, bu ziyaretlerde anılar çiçeklendi kalbimde. Ben görev yaptığım süre zarfında mesai arkadaşlarımın her zaman başarılı olmasını istedim  ve bu yönde çalışma içinde oldum. Uzun yıllar birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarım olsun edindiğim dostluk ve arkadaşlıklar olsun varlıkları hep içimi ısıtacak sevgiyle dolu olacak.” Şeklinde duygularını ifade eden Saruhan,  hayatta her zaman insanın bir hedefi olması gerektiğinin altını çizerek, “ Kızıltepe’de ki görevimi gönül rahatlığı içinde tamamlamış olmamdan dolayı mutlu ama ayrılıyor olmaktan dolayı tatlı bir burukluk yaşıyorum.” Şeklinde konuştu.

 

Cemiyet başkanı ve cemiyet yöneticileri de Saruhan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, görev yaptığı süre içinde vatandaşa olan olumlu yaklaşımı ve işlerin aksamaması için gösterdiği çabadan dolayı kendisini kutlayarak, yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 12:15

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER