banner113

Suriyeli aileye bıçaklı saldırı: Bir ölü, biri bebek 3 yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir tarlada sulama yapan Suriyeli aileye yapılan bıçaklı saldırıda baba olay yerinden hayatını kaybederken, eşi ve biri 2 yaşında iki çocuğu yaralandı.

Suriyeli aileye bıçaklı saldırı: Bir ölü, biri bebek 3 yaralı

Olay Kızıltepe ilçesine bağlı Çiftlibağ (Tilkerê) Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye Çiftlibağ Mahallesindeki bir tarlada sulama yapan Azad Muhammed (34) ile Türkiye vatandaşı A.B arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçağını çeken A.B, Azad Muhammed'i farklı yerlerinden bıçakladı. Olaya müdahale etmek isteyen Azad Muhammed'in eşi Yüsra Abdo (37) birkaç bıçak darbesi alırken, çıkan arbedede o sırada orada bulunan kız çocukları Şêxa (11) ile Emgihan (2) da bıçak darbeleriyle yaralandı.

Azad Muhammed olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Yüsra ile kız çocukları Şêxa ve Emgihan Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne ile kız çocuklarının hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Saldırıda hayatını kaybeden Azad Muhammed'in cenazesi, Kızıltepe Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere Şenyurt sınır kapısından geçişi yapılarak memleketi Suriye'nin Kamışlı ilçesine bağlı Tiltemir beldesine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma A.B'yi gözaltına aldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 15:52

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER