banner113

STK üçüncü toplantısını CHP ile yaptı

Kızıltepe STK Platformu Üçüncü toplantısını Cumhuriyet Halk Partisi İle yaptı.

STK üçüncü toplantısını CHP ile yaptı

Kızıltepe STK Platformu daha önce aldığı karar doğrultusunda 30 Mart tarihinde Kızıltepe’de seçime katılacak partilerin büyükşehir ve Kızıltepe ilçe belediye başkan adaylarına yaptığı davet çerçevesinde Üçüncü toplantısını Cumhuriyet Halk Partisi İle yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Ekrem Bala İlçe Başkanı Eyüp Kalkan Başkan Yardımcıları Şeyhmus Taşkın, Şeh Davut Yılmaz ve Encümen adayı İsmail Yaman dan oluşan CHP heyeti STK Platformunu ziyarette bulundu.

Gelen CHP heyetini STK Platform Başkanı Mehmet Şerif Öter Teşkilat Başkanı Veysi Güç, Aile ve Sosyal İşler Sorumlusu Bahar Yıldız,Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Koçhan, Vakıf işleri sorumlusu Menduh Kavan, Gençlik ve Spor Komisyon sorumlusu Mehmet Yusuf Taşkın Mali İşler Sorumlusu Cebrail Bülbül ve Gençlik kolları Başkanı Onur Duva karşıladı.

Açılış konuşmasını yapan STK Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter, 30 Mart’ta Mardin ve Kızıltepe’de seçime katılacak partilerin belediye başkan adaylarının projelerini anlatmak üzere platforma davet ettiklerini söyledi.
Öter “Dört partimiz davetimize olumlu yanıt verdi. Şu ana kadar Hüda-Par-BDP ve Bu gün CHP ile üçüncü toplantımızı Hububat Merkezi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirdik.28 Mart Tarihine Kadar Projelerini anlatmak üzere Platforma gelen Partilerimizi basın aracılığıyla halkımızla paylaşacağız. Belediye Başkanlığına kim seçilirse seçilsin ilçemiz için ilimiz için vaatte bulundukları ve yapılması gereken  çalışmaları mutlaka yapmalıdırlar. STK Platformu olarak  bu işin takipçisi olacağız. Ve sivil toplum örgütleri olarak toplumsal alanda  görevimizi yerine getireceğiz” İfadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kızıltepe Belediye Başkanı Adayı eğitimci Ekrem Bala Kızıltepe’nin yerelde birçok sorunu olduğunu Bunların başında Şehir içi Trafik, Çarpık kentleşme, dengesiz imar planı, çevre sorunları Zergan deresi, sosyal ve kültürel yaşam alanları başlıca sorun ve eksikliklerdir. Belediyecilik Bilgi, birikim, donanım ve kabiliyet işidir. Merkezi siyaset ve yerel yönetimlerin görev alanları  ayrı konulardır.Sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla İlçemizin sorunlarını en hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacak projelerimiz ve kadromuz mevcuttur.”Dedi

CHP İlçe Başkanı Eyüp Kalkan Belediye Başkanlığını Kimin  kazanacağından çok hepimizin ortak hedefi Kızıltepe’nin geleceği olsun dedi

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 23:53

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER