Stk Platformu Ailesine Bir Dernek Daha Katıldı

2011 yılı temmuz ayında kurulan Kısa adı STK Platformu olan Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformuna bir dernek daha katıldı.

Stk Platformu Ailesine Bir Dernek Daha Katıldı

Kısa adı (Sevmek) Savur Mardin Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Zeyni YALÇIN Kızıltepe STK Platformunu ziyaret ederek, katılım dilekçesini dönem sözcüsü M. Şerif ÖTER’e verdi. Kızıltepe ilçe Nüfus müdürü olan Zeyni Yalçın yaptığı açıklamada;

” Kuruluşundan bu yana Kızıltepe STK Platformunun çalışmalarını takip ediyorum. Bu güne kadar yaptığı faaliyetlerin toplumsal alanda, halkımızın sosyal ve insani alanlarında hizmetler olduğunu, herhangi bir siyasi, ideolojik, kişisel menfaat gibi olumsuz yaklaşımları olmadığını gözlemledim. Başkanı olduğum dernek adına katılım dilekçesini Platform Sözcüsüne verdim.

STK Platformu katılım talebimize olumlu cevap verirse, dernek olarak yasaların STK’ lara verdiği yetki çerçevesinde platformun tarafsızlık ilkesi doğrultusunda hizmetimizle katkı sunmak isteriz.” Dedi.

Platform sözcüsü ÖTER” Bu katılım bize güç katacaktır. Çalışan dernek sayımız çoğaldıkça, (birlikten güç doğar ) ilkesini hizmet yaşamımıza geçirmemiz kolay olacaktır. Tüm amacımız sadece Kızıltepe halkına hizmettir. Sayın YALÇIN’ın Derneğinin Platformumuza katılma kararı bizi onurlandırmıştır. Kızıltepe’nin çalışan, hizmet üreten başta Dernekler olmak üzere tüm duyarlı oluşumları STK Platformuna davet ediyoruz.

Kızıltepe’mizi layık olduğu yerlere el birliğiyle taşımaya çalışacağız. Günümüzde çalışan, hizmet veren STK lar olarak siyaset üstü konum noktasında toplumsal duyarlılık çerçevesinde gerektiğinde topluma karşı yapılan yanlışlıklara,  haksızlıklara karşı doğru ve yerinde tepki vermeliyiz. Kızıltepe STK Platformu halkımızın manevi desteği ve teveccühüyle başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum.” Dedi.

                                 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2012, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER