banner113

STK Belediye başkan Adaylarını Dinleyecek

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Platforma davet etmek amacıyla Ak Parti ve Hüda-Par partilerin seçim bürolarını ziyaret etti.

STK  Belediye başkan Adaylarını Dinleyecek

STK Platformu daha önce aldığı karar gereği 30 Mart tarihinde seçime katılacak partilerin Büyükşehir ve Kızıltepe ilçesinin Belediye başkan adaylarını ziyaret ederek davetiye metnini Belediye Başkan adaylarına tebliğ edip hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu.

 

Platform Başkanı Mehmet Şerif Öter konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Platformumuzun daha önce almış olduğu karar çerçevesinde Başkan yardımcımız ve basın sözcüsü Menduh Çakar Teşkilat başkanımız Veysi Güç, Halkla ilişkiler başkanımız Mehmet Koçhan, Mali işler Başkanımız Cebrail Bülbül ve platform üyelerimizden oluşan 11 kişilik heyetimiz ile Ak Parti ve Hüda-Par’ı  ziyaret ettik. Bu partilerden sonra Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)   ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti yetkililerini ziyaret edeceğiz ve davetiyelerimizi kendilerine tebliğ edeceğiz. Amacımız ilçemizdeki problemleri kendilerine bildirmek ve seçimlerden sonra yapılıp yapılmadığını takip etmektir. Yapacağımız bu iş takibi ile vatandaşlarımıza verilecek sözlerin yerine getirilmesi ve onların rahata kavuşması içindir. Umarın belediye başkan adaylarımızdan hangisi seçilirse seçilsin vatandaşa verilen her sözü yerine getirsin ve bu halk için çalışsın.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2014, 23:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER