Sokak Hayvanlarının Sağlığı Emin Ellerde

Kızıltepe Belediyesi ile Mardin Büyükşehir Belediyesi uyuz ve hastalık şüphelisi olan sokak hayvanlarının bakımı için harekete geçti.

Sokak Hayvanlarının Sağlığı Emin Ellerde

Daha önce ilçenin 6 noktasına 12 yemlik montajı gerçekleştiren Kızıltepe Belediyesi, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sokak hayvanlarının sağlığı için düğmeye bastı. Uyuz ve hastalık şüphelisi olan sokak hayvanlarının bakımı için harekete geçen Kızıltepe Belediyesi ile Mardin Büyükşehir Belediyesi, koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Hasta olan sokak hayvanları veteriner eşliğinde zabıta ekipleri tarafından toplanarak tedavileri yapılmak üzere Mardin Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağına teslim ediliyor.  Barınağa teslim edilen hayvanların sağlık çalışanları tarafından bakımları titizlikle yürütülerek, tedavisi tamamlanıp sağlığına kavuşan sokak hayvanları doğaya bırakılıyor.

Sokak hayvanları konusunda son derece hassas olan Kızıltepe Belediyesi ile Mardin Büyükşehir Belediyesi bu konuda çalışmalarına tüm hızıyla yürütmeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2020, 19:27

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER